Skocz do zawartości

Skarga QubaS

Mlody.

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick:Kierowca Tira V2

2.Nick admina/gracza który zawinił: QubaS

3.Admin/Gracz :Admin

4.IP/SID oskarżanego:Brak

5.Data i godzina: 21.09.2015 00:14

6.Dowody (demko/screeny/świadkowie)Shanell

7.Opis sytuacji:Tutaj mam do powiedzenia tyle że pisałem 3 albo 10 razy na u@ a QubaS nie sprawdził Gracza który podałem na u@ Nick pisałem ciągle zamiast czytać u@ sobie grał świadek to Shanell Bardzo Dobra osoba dopiero QubaS Wszedł na specta jak tam była Shanell ona to może potwierdzić proszę Bardzo Dobrze rozpatrzyć ta skargę na admina Pozdrawiamy Kierowca Tira V2-Shanell  

post-18121-0-68099800-1442787535_thumb.png

Czyli składasz skargę na Qubasa i Shanell (ona również ma admina) ?

Przejrzałem logi, raz tylko naskoczyłeś na Qubasa o sprawdzenie gracza. A tak to same przekleństwa z Twojej strony oraz chamskie zachowanie oraz dziwne podjazdy do Qubasa, który widzę bardzo spokojnie reaguje na twoje zaczepki :) Oraz bardzo spodobał mi się Twój komentarz "L 09/20/2015 - 23:31:52: "Kierowca Tira V2<4033><STEAM_0:0:113685733><TERRORIST>" say "polaczekkkkk mial 4 osoby do wybrania wybral samych non steam"" Mam rozumieć, że masz do mnie wielki żal i chcesz pokazać mi, że źle wybrałem? Niestety, nie tędy droga.

Wracając do zaistniałej sytuacji, admini powinni dogadywać się między sobą. Jak widziałem po logach Qubas pisał do Shanell, że obserwował również gracza po swojej śmierci i nie zauważył dziwnych akcji w jego wykonaniu. Shanell również nie możesz pisać, że skoro Ty grasz to Qubas musi sprawdzić kogoś, skoro jak uważa Kierowca informował was (zapewne przez mikro) o odpale. Od tego macie amxchat,żeby dogadać się kto gra dalej, a kto chciałby sobie jeszcze pograć.

Edytowane przez polaczekkkkkkkkkk

Powiem tak, admini Między sobą faktycznie muszą się dogadać i to jest prawda co napisałeś, ale nie zgodzę się z jedną rzeczą. Pilnował porządku na serwie i dobrze...cieszę się, ale skoro go prosiłam żeby sprawdził gracza to z jego strony było zero reakcji...wolał dalej olać moją prośbę. Sprawdziłam sama... Później na kolejnej mapce kierowca napisał na u@ że jest cheater...ja siedziałam wtedy i qubas był na spect... Mija kilka rund a on nic... No to sama na niego weszłam i dopiero potem dotarło do niego po moim napisaniu że jest cheater. No ludzie... Pilnuje tylko porządku i straszy ludzi ze dam im bana, przejrzyj logi ze wcześniejszych map a nie tylko deagle, zobacz Jeszcze na de dust i chyba mapę jeszcze wcześniej. Ja przychodzę i gram...moim zdaniem on nie potrafi ze mną współpracować. Jest nowy, ok. Musi się oswoić ale jak go prosiłam no to miał to w głębokim powazaniu, no to co miałam zrobić? Wszystko sama. I to nie jest kwestia tego, że mi się nie chciało. Po prostu zero współpracy a gdy już się włączyłam do tego... No to wtedy się obudził. Kierowca Złożył skargę, bo pisał że to zrobi po czym skoro uważa że jest słuszna no to ją napisał, a że ja byłam na serwie no to ma świadka. Albo będzie współpraca i będzie również pomagał sprawdzać chiterow.. Albo tylko będzie siedział ma spect i pisał cisza..spokój i pilnował porządku. Podam przykłady..z innymi adminami idzie się dogadać. Albo jaki oni poproszą żeby kogoś sprawdzić to ja wbijam i odwrotnie. Po co ma siedzieć 2 adminów a potem wielkie halo bo chiter uciekł... Ja mam na swoją obronę to co napisałam..chyba więcej nic do dodania nie mam. ;)

Powiem tak:
1. Adminie nie powinni psioczyć na siebie tylko się wspierać. Dlatego dziwi mnie, shanell że jest jakiś problem do mnie o współprace (masz PW mogłaś napisać że coś Ci nie pasuje we mnie).
2. To, że jestem na spec nie znaczy, że nie miałem dzwonka do drzwi i ktoś do mnie przyszedł (dlatego nie zrobiłem nic i się nie odzywałem).
3. Nie zawsze widać zgłoszenie na @ od razu szczególnie jak się odeszło na chwile od kompa. Trochę cierpliwości nie można na pałę niczego robić.
4. Kierowca przegina już stanowczo tym, że ciągle coś pisze, przeklina, wyzywa innych. Dla mnie ten człowiek nie ma 18 lat jak podaje bo zachowuje się jak 16 latek który jest nerwowy i nie cierpliwy. Pisać na u @ i czekać cierpliwie aż admin sprawdzi tak? Kierowca sieje wielka panikę i nie jednokrotnie przez jego pisanie na "y" haxy uciekają lub wstrzymują się od czitowania. Dla mnie ten gracz psuje naszą prace i ciągle ma jakieś ale...
5. Zaczynam dopiero i przepraszam, jak jeszcze nie dotrzymuje tempa starym adminom ale dajcie mi jeszcze chwilę czasu i będę szybszy w działaniu.
6. Jestem tu po to by pomagać graczom, trzymać porządek i nie szkodzić serwerowi, a wręcz go promować i robić wszystko co obiecałem Polaczkowi :)
7. Nie jestem osobą która zrobi coś na pałę (przemyślę 2 razy bana zanim go dam), również nie dam się sprowokować nikomu, a w szczególności takiemu jak ty "kierowca".
8. Kierowca na koniec dobra rada życiowa: Przemyśl zanim coś powiesz... i Panuj nad emocjami (zarówno w CS jak w realu)

Pozdrawiam :)

aaa jeszcze jedno Kierowca ta skarga była zaplanowana i chwaliłeś się tym na maxa, że jaki ty kozak nie jesteś...
Stary przemyśl jak się zachowujesz ty, a później oceniaj mnie...
Pozdro

Edytowane przez Q♥een Besiałke
Opcja edytuj, upominam.
  • Like 2

Powiem tak:

1. Adminie nie powinni psioczyć na siebie tylko się wspierać. Dlatego dziwi mnie, shanell że jest jakiś problem do mnie o współprace (masz PW mogłaś napisać że coś Ci nie pasuje we mnie).

2. To, że jestem na spec nie znaczy, że nie miałem dzwonka do drzwi i ktoś do mnie przyszedł (dlatego nie zrobiłem nic i się nie odzywałem).

3. Nie zawsze widać zgłoszenie na @ od razu szczególnie jak się odeszło na chwile od kompa. Trochę cierpliwości nie można na pałę niczego robić.

4. Kierowca przegina już stanowczo tym, że ciągle coś pisze, przeklina, wyzywa innych. Dla mnie ten człowiek nie ma 18 lat jak podaje bo zachowuje się jak 16 latek który jest nerwowy i nie cierpliwy. Pisać na u @ i czekać cierpliwie aż admin sprawdzi tak? Kierowca sieje wielka panikę i nie jednokrotnie przez jego pisanie na "y" haxy uciekają lub wstrzymują się od czitowania. Dla mnie ten gracz psuje naszą prace i ciągle ma jakieś ale...

5. Zaczynam dopiero i przepraszam, jak jeszcze nie dotrzymuje tempa starym adminom ale dajcie mi jeszcze chwilę czasu i będę szybszy w działaniu.

6. Jestem tu po to by pomagać graczom, trzymać porządek i nie szkodzić serwerowi, a wręcz go promować i robić wszystko co obiecałem Polaczkowi :)

7. Nie jestem osobą która zrobi coś na pałę (przemyślę 2 razy bana zanim go dam), również nie dam się sprowokować nikomu, a w szczególności takiemu jak ty "kierowca".

8. Kierowca na koniec dobra rada życiowa: Przemyśl zanim coś powiesz... i Panuj nad emocjami (zarówno w CS jak w realu)

Pozdrawiam :)

Co do 1 punktu to kompletnie się z nim nie zgodzę. Dlaczego? Powiedźmy sobie, że pisałam co mnie boli Tobie na u@, w danym momencie grałeś, więc mogłeś nie odpisać, bo Ja też z reguły nie odpisuje, ale jest ten problem bo Ty wtedy w ogóle nie odpisałeś jak Tobie uwagę zwróciłam. Powiedźmy sobie, że wczoraj pilnowałeś porządku na serwerze, czyli pisałeś, że gracze mają zachować kulturę, być cicho itd. A jak napisałam Tobie, że jest cziter i czy go sprawdzisz bo wtedy akurat padłeś, a Ja miałam okazję przeżyć w rundzie to z twojej strony było zero reakcji. To po czym Ja weszłam na spect i się okazało, że TY wtedy też wszedłeś. Co do punktu 2, napisz, że jesteś z/w... głupie 3 sec od napisania, a Ja wtedy mam pewność że nie zwracasz uwagi na innych. Zgłoszenie na u@ jest zawsze tylko trzeba dobrze czytać i patrzeć, no niestety jak się chce być adminem to niestety trzeba mieć oko do takich spraw. Skoro odchodzisz od kompa na więcej niż 3 albo 4 rundy to lepiej wyjść z serwera niż prosić się żebyś pomógł...

Co do gracza "Kierowca", jest osobą nerwową i nie ukrywam, że zdarza mu się przeklinać, ale po to jest administrator żeby uspokajać gracza, ewentualnie go karać ale to już jest drugi przypadek, a nie go pouczać w kwestii wychowania bo każdy nabywa go sobie sam. Ja nie ukrywam, że jak mnie coś zdenerwuje i to nie koniecznie musi być gra na Cs to też mi się zdarza przeklinać i bluzgać. 

Przepraszać za tempo nie musisz bo każdy ma swoje, ale skoro zobowiązałeś się do bycia adminem to pamiętaj, że pilnowanie porządku (jeśli chodzi o kulturę) nie jest jedynym obowiązkiem. Wtedy latało dwóch graczy na wh i gdybym ich nie sprawdziła to byś w ogóle się chyba tym wtedy nie zajął, takie jest moje zdanie. 

Z doświadczenia wiem, że jeśli jest dwóch adminów na spect to wiąże się z tym, że cziter ma prawo do ucieczki. 

Nie weszłam sobie wtedy na spect bo sobie grałam i mi się nie chciało, tylko skoro to byłeś to chciałam Tobie dać pole do popisu, jesteś nowy... Ok rozumiem, działasz wolniej, ale równie dobrze mogłeś poprosić o pomoc jak sobie rady nie dajesz. Kierowca się zaczął denerować bo od dobrych...hmmmmm nie chce tu skłamać....6 rund? Biegał sobie gracz na WH, a ty grałeś... Na u@ może były z dwie, góra 3 wiadomości na temat tego że jest ktoś z wh. Ja kompletnie nie rozumiem twojego wytłumaczenia w tej kwestii...

BTW. Istnieje na forum opcja > Edytuj

Shanell również nie możesz pisać, że skoro Ty grasz to Qubas musi sprawdzić kogoś, skoro jak uważa Kierowca informował was (zapewne przez mikro) o odpale. Od tego macie amxchat,żeby dogadać się kto gra dalej, a kto chciałby sobie jeszcze pograć.

Polaczek nawiąże do twojego cytatu. Na chwilę obecną nie widziałam jeszcze skargi na mnie, więc nie wiem gdzie popełniłam błąd, skoro Ja wbijam na serwer, u@ się roi od wiadomości a Qubas gra w najlepsze albo ewentualnie biegnie na specta i cisza....Właśnie kwestia jest tego że mamy się dogadać....Właśnie w tym problem, że Ja chciałam się dogadać, porozumieć, ale najwidoczniej w świecie ciężko jest odpisać. Mnie nie interesuje, że ktoś odszedł od kompa... skąd Ja miałam to wiedzieć? W końcu musiałam sama zareagować i to nie jest za przeproszeniem ból dupy z mojej strony, bo albo się wykonuje każde obowiązki albo bye. Nie zamierzać podburzać twojego zdania, bo oczywiście decyzja należy do Ciebie, w końcu Ty jesteś opiekunem, ale moim zdaniem skarga jest słuszna, a to tylko dlatego, że ktoś olał sprawę graczy bądź gracza, który zgłasza swoje zdanie na u@.  

Nie rozumiem twojego ciśnienia Shanell?

Koniecznie chcesz coś udowodnić... że jesteś najlepszym adminem i graczem jednocześnie?

Uważam, że po prostu tutaj nie jest miejsce na nasze dyskusje mogłaś napisać jako koleżanka na PW jakieś uwagi co do mojej osoby i byśmy to wyjaśnili...

Widać, że dobrze robisz to co robisz więc powinnaś nowemu koledze pomóc dać mu kilka wskazówek itd...

Czuje zero koleżeństwa z twojej strony.

Nie było mnie przy kompie i nie wiedziałem ile mnie nie będzie dlatego wynikła ta sytuacja, fakt mogłem wyłączyć grę, ale liczyłem że szybko wrócę.

Dla mnie z igły widły, ale Polaczekkk niech zdecyduje czy temat do zamknięcia czy dalej będziemy sobie wytykać błędy i dyskutować zamiast wspierać i dawać wskazówki?

Dla mnie koniec rozmowy.

Shanell problem w tym, że kierowca nie zgłosił nikogo na u@, bo sprawdzałem logi. Raz tylko napisał "L 09/21/2015 - 00:03:25: "Kierowca Tira V2<4052><STEAM_0:0:113685733><>" triggered "amx_chat" (text " do kruwy nedzej sprwadzisz tego BG")". Dziwi mnie fakt, że nie zbanowałaś Kierowcy za wyzwiska, skoro tego np. Qubas nie uczynił. Powinniście się wspierać i bronić, a nie zganiać winy jeden na drugiego. Nikt nie jest do jasnej cholery idealny i czasem trzeba coś odwalić za drugą osobę, ale w dalszym ciągu być jakoś solidarnym. Na waszym miejscu po przejrzeniu wczorajszych logów już dawno bym zbanował Kierowcę na parę godzin...

Edytowane przez polaczekkkkkkkkkk
  • Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności