sonia1234 25 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Wzór: 1. Nick:Kolortz2. Imię:Krystian3. Wiek: 154. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):10/105. Mikrofon(Tak/Nie):tak6. Składka(Tak/Nie):Jak coś to sie dogadam z Karolem.7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Kolortz/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Witam. Mam na imie Krystian i mam 15 lat, moje zainteresowania to Trening Psów, rower i Gry komputerowe. Pragnę zostać administratorem z bardzo wielu powodów. Spędzam na serwerze troche czasu poświęcam się Serwerowni i chciałbym móc jeszcze bardziej przysłużyć się do rozwijania sieci. Robie to, wszystko dla dobra sieci. Chciałbym, abyście dali mi szanse zaistnieć w szeregach jako admistrator.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:10411175510. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 2/4h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: robocze 15-20 wekeend 8-12 18-2212. Staż w grze Counter Strike 1.6:ok 5lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Jestem na nie, zbyt mała aktywność, pograłeś 2 dni i już wiesz, że będziesz temu serwerowi czas poświęcał? - no nie sądzę, tym bardziej, po tym podaniu:http://forum.cs-classic.pl/topic/38196-szybka-rekrutacja/na DM CS:GO miałeś admina i sprawę olałeś. Nadrób aktywność, daj się trochę poznać na serwerze, bo jeszcze nie miałem okazji nawet Cię na serwerze zobaczyć, wnet napisz podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 21 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Nie, latasz z serwera na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 21 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi