James0v 1 688 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Nick: James0v.Opis problemu: Mam problem z chodzeniem na ukos w CS, między innymi kombinacja w+a, w+d. Szukałem już po internecie i komendy [cl_forwardspeed 400] oraz [cl_backspeed 400], reinstall to samo gdyby jakiś agent wpadł i mi to napisał. Kto miał taki problem jest proszony do wypowiedzi w temacie.Screenshoty: -Dane kontaktowe: PWInne: - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 cl_forwardspeed 400 cl_backspeed 400 cl_sidespeed 400 proszę bardzo, nie wpisywałeś komendy cl_sidespeed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Poradziłem sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi