Neffju 328 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Typy Prac - -Praca 1: Avatar -Praca 2: Sygnatura Wymiary: - Podajemy dokładne wymiary np 100x100 -Praca 1:242x242 -Praca 2:500x300 Render, Stock: - Napis/y: -Avatar - Neff \ Sygnatura z napisem Neffju Admin 1vs1 i ffa 3 mapy Tematyka: - Kolorystka: - Chciałbym dostać kilka wersji avatarów z różną kolorystyką (czarna, czerwona, zielona, niebieska i fioletowa), a co do sygnaturki to pasowałaby mi ciemnaInne: - Chciałbym coś prostego, coś podobnego do teraźniejszego avataru. Ładna czcionka, rzucająca się w oczy i zwyczajny kolor tła ( chyba że ktoś doda jakieś ciekawe bajerki). Dlaczego w kilku wariantach kolorystycznych ? Bo przyda mi się kilka avatarów, w razie czego gdyby mi się znudził 1 xd. Osoby które podmienią się zlecenia obdaruje 3lajkami, a wygrana osoba dostanie 10 lajków. Dziękuje i powodzenia ^^ INFORMACJE: -Zlecenia Darmowe dotycza pojedynczych prac-Zlecenia Darmowe piszemy raz na tydzie??-Osoby ktore maja na koncie warna nie zostanie wykonane-Jezeli zlecenie nie zostanie wykonane przez 7 dni zostanie zamkniete-Jezeli chcesz zlozyc zlecenie musisz miec 20 postow-Na pracy musi byc napis :Cs-Classic.pl-Jezeli chcesz zlozyc zlecenie, musisz byc zarejestrowany min. 7 dni na forum.-Praca musi zostac dodana na nasz IHOST @edit Zróbcie jak chcecie zobaczę czy mi się spodoba Ja myślałem nad avaterem z jednym (danym) kolorem w tle z białym tekstem @Besi 2 i 4 mi się najbardziej podobają. Jakbyś mogła rozjaśnić w 4 tło Edytowane 21 Września 2015 przez © Neff © Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Ale mają to być po prostu np. samo niebieskie i napis czy to ma być np. widok który jest niebieski ? Moja propozycja czerwonych, jeżeli któreś ci przypadło do gustu to napisz, wyślę wtedy wybrany przez cb. Czerwony Czarny Niebieski fioletowy zielony Edytowane 22 Września 2015 przez Q♥een Besiałke 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 A może chciałbys cos w stylu co mają NeO12 lub Kardzio? Tylko tła by się dało inne i myslę że ladnie by się prezentowalo. Co ty na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Zamykam. Dziękuje Besi biorę te avki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód:Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi