sonia1234 25 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Nick:Kolortz Powód rezygnacji:Nie mam chęci i ochoty grania na serwerze. Coś od siebie: Chciałbym pozdrowić neo i kropke za bardzo dobre opiekowanie się serwerem (oraz rupena, który z początku fajnie, a potem coś mu szczeliło do główki ). Chciałem zrezygnować z admina na CS 1.6 45k codmod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Szybka rezygnacja. Dzieki za pozdro i ja rowniez pozdrawiam. @edit Flagi zabrane Edytowane 22 Września 2015 przez NeO12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 23 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi