Bronek_LS. 6 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Witam . Pisałem, że mogę miec nie obecność bo net mi sie zacina , ale pisałem, że mam też naukę tzn że muszę, więcej w książki niż w komputer, ale oczywiśćie taki opiekun, że ja mam nie obecnosc na forum i na serwerze, ale pisałem , ze wywala mnie z serwera bo net mam coś nie tak. Bez przesady, żeby taki opiekun był, ze on ma 18 lat to sie nie musi uczyć..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Pisales nieobecnosc ? Jesli nie to moglem cie rozliczac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek_LS. 6 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Pisałem tobie na pw, że net mi słabo chodzi, a do tego mam sporo nauki ..... Dobra, zobaczymy jak długo potrzymasz opiekuna.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) Boze.... Nie mi masz pisac takie rzeczy... Masz pisac w odpowiednin dziale ! Od razu robisz problemy.. Nieobecnosc przyjmuje Karol nie ja. @EDIT Nieobecnosci nie pisales wiec admina slusznie zabralem. Edytowane 22 Września 2015 przez NeO12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek_LS. 6 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 No to fajnie masz Bajo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Właśnie pokazałeś jaki jesteś dojrzały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamek Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi