karol1988120 0 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Nick: mks knoLink do SS:http://www69.zippyshare.com/v/X8nYLXgT/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: nie moge bo dostalem perma ze serw wylaczony to ze gram dobrze nie znaczy ze cos mam zmiencie wrescie tych nieogarnietych adminow masakra Serwer: only dd2Link do bana:nie dziala Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Wycinek z konsoli wstaw. Włącz cs'a i spróbuj wejść na serwer. Wywali Cię i wciśnij " ~ " . Gdy wstawisz musisz cierpliwie poczekać ponieważ chwilowo amxbans nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Nie ma twojego bana w AMXBans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1988120 0 Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 wlasnie pisze serwer norespoding cos takiego ogarnijcie tych swoich adminow to ze ktos dobrze gra nie znaczy ze ma czity wstawiam wam ss juz ktorys raz i powtarzam mialem kiedys wlasna serwerownie wiem co nieco o cs a wasi co niektorzy admini to jakies dzieci niewiedzacy nic o cs i niepotrafiacy nawet dobrze zrobic ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Prawdopodobnie bany, które zostały nadane w czasie napraw ze strony pukawki nie zostały zapisane, widziałem już kilku ludzi, którzy sobie grają, ty zapewne też możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1988120 0 Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) nie moge grac kurde chcialbym bo dobrze misie na waszym serwerze gra ale nie moge gram dla zabicia czasu po ciezkiej pracy ale nie moge pisze serwer is not respording Cs-Classic.pl Edytowane 23 Września 2015 przez karol1988120 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Osobiście nie miałem nigdy takiego problemu i raczej nie mogę pomóc, a zresztą to nie ten dział.... Jedyne co to mogę poradzić abyś przeintalował cs'a, a w razie dalszych problemów proszę pisać PW lub napisać temat w odpowiednim dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi