Destroyer 548 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Zastanawiam się nad kupnem SS Siberia Elite ale nie wiem czy warto Posiada lub posiadał ktoś je? Dlaczego chce kupic? Moje v2 frost blue nie zbyt się spisują troszkę straciły na jakości dźwięku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAx 10 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 A masz jakąś kartę dźwiękową? Kupowanie takich słuchawek do integry do jak kupowanie ferrari by Ci pole przeorał :v Ogólnie siberie nie są polecane ze względu na jakość dźwięku, nie wiem jak z tymi elitkami, ale v2 jak i v3 w przelcizeniu cena/jakość pozostają w tyle za konkurencją w tym przedziale cenowym. Jeśli nie masz karty dźwiękowej, ode mnie propozycja AKG K550 + Asus XONAR DS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Mam dużo słuchawek a w nich znalazły się również i Elity, często ich używam. Są dość drogie więc to jest minus, Karta dźwiękowa załączona do tych słuchawek nie jest najlepszym rozwiązaniem, więc dobrze jakbyś już miał kartę 7.1, Dźwięk w porównaniu do Sv2 które również mam jest może nie o niebo, ale jest wyraźnie lepszy, lepsze są możliwości ściszania słuchawek i wyłączania / włączania mikrofonu bo mamy to na słuchawce, kabel jest płaski więc nie może się falować i to jest ogromny +++. Co prawda były kłopoty z jakością mikrofonu, nie jest jakaś cudowna, ale daje radę. Na pewno jest o wiele, wiele lepsze wyciszenie otoczenia niż w sv2, chociaż jeżeli masz np małą głowę to element od wygłuszania może być lekko za duży i może być lekki przesłuch z zewnątrz. Co jeszcze na +? To na pewno to, że są o 100% wygodniejsze niż sv2. Polecam kupić, chociaż trzeba troszeczkę wydać. Do CSa się nadają jak najbardziej, chociaż odmienną sprawą mogą być też SS 9H, sprawdź je sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi