Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 1. Nick:MowiezGestem(Damian)Jestem2. Imię:Damian3. Wiek: 214. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):95. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/MowiezGestem%28Damian%29Jestem/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Mam na imię Damian tak już chyba większość wie po samym nicku pochodzę z Rzeszowa interesuje się sportem jak i zarówno informatyką a głównie to dziewczynami czemu chcę zostać adminem ponieważ chcę pomóc w utrzymaniu serwera w jak najlepszym porządku i łapać ludzi którzy grają na czitach jak nie raz zauważyłem gdy ja jestem i jest odpał na aimie/wh i nie ma żadnego admin to wtedy ja mógłbym go zbanować i dla tego składam to właśnie podanie czekam na wypowiedzi mam nadzieje że się sprawdzę pozdrawiam i czekam na wasze wypowiedzi 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:0:446557510. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: To zależy od dnia ale tak średnio od 3 do 6h często jestem na steam więc jak zajdzie potrzeba mogę wejść i pomóc w ułatwieniu gry.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: od godziny 14/15 do nawet 24 w każdy dzień tygodnia gram zależy od tego czy mam czas.12. Staż w grze Counter Strike 1.6:7 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak byłem już Adminem zarówno na DD2 jak i na naszym FFA przez spory czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Na Tak -wiek -GT -składka -ogarnięty -przyda się kolejny admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Oczywiście że na tak ze względu na doświadczenie, często jest na serwerze, odpowiedni wiek, miły, w ogóle spoko koleś xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Jasne, że na tak. Damian, to dobry gracz, były admin z doświadczeniem bezproblemowy w komunikacji, często daje info przez mikro. Same plusy, żadnych minusów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Na tak ,jestes ograniety ,kulturalny i wgl spoko .Byles adminem i dobrze sie sprawowales na tym stanowisku .Przyda nam sie kolejny dobry admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Jestem na TAK dlaczego? +wiek +gt +składka +mikrofon +doświadczenie +dobry opis pkt. 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja jestem na tak, dobrze go znam i to mój braciszek od serca. Znam go nie od dzisiaj i wiem, że jest miły, uczynny i pomocny i nie mogłam się na niego skarżyć. Co do doświadczenia jakieś tam ma, ale w zabijaniu i tak jestem lepsza, haha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Pewnie, że na tak +GT + steam + był ogarniętym adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Na tak Wiek Ogarnięty GT Doświadczenie Ogółem fajna,ogarnięta osoba, poświęcająca trochę swojego czasu na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 czesto gra, byly admin i ogarniety(dobry poziom-niezbedny do oceny cziterow ) jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi