jasio Boyka 16 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 chodzi o dodanie broni do kapitana, 1/1 awp, 1/5 he, które i tak wchodzi cały czas 1/1, i jeszcze mp5, przegięcie najlepiej to wogóle dać klase niezniszczalną z 1/1 bronią i tak teraz wchodzi 3 kapitanów na serw na raz powyżej 100 lv i pozamiatane reszta se pograła było fajnie bez przegięć a teraz robi się lipa chęci do gry odchodzą po 5 minutach przy grających 2- 3 osób klasą kampitan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Nie chce mi się z Tobą nawet dyskutować, tłumaczyłem Ci już na serwerze.Pytałem, wszystkim odpowiadało i edycja klasy bezgłowie i edycja klasy kapitan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasio Boyka 16 Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Tłumaczyłeś?kiedy? więcej niż Ty na serwie gram i na 20 osób grających 14 mówi,że to za dużo jak dla 1 klasy, ale cóż jak Sam grasz kapitanem to nie powiesz,że przesadziłeś, a jak ja powiedziałem to ssy mi zrobiłeś bo innego powodu nie widzę gram od x czasu tu i problemów nie było nom ale cóż.... Edytowane 23 Września 2015 przez jasio Boyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Jestem opiekunem, robię tak, aby Karol był zadowolony oraz gracze na serwerze, nie robię serwera pod jednego bądź 2 graczy.Dla mnie możesz grać 20 lat na tym serwerze ale mnie to nie będzie obchodziło. Obecnie, na serwerze 2 osoby grają kapitanem, ja i barciaKKK a dlaczego? Bo ktoś kto słabiej gra z AWP w życiu nie trafi nikogo z bliskiego dystansu, dlatego dodana została broń na takie sytuacje po to, aby był jakikolwiek nabór na tę klasę. Ogółem cały czas pracuję razem z innymi graczami nad edycją klas premium jak i zwykłych i nie poskromi naszych starań jakiś noname, który nie umie grać i dostaje baty. Przyczepiłeś się tej klasy dlatego, że gra nią lepsza osoba, więc i kapitan prezentuje się niemożliwe, ale gdybyś Ty ją kupił byłbyś zwykłym przeciętnym graczem tak jak wszyscy (wiem jak grasz więc po tym to wnioskuję) Za dużo płaczesz za mało grasz. Zamykam bo i tak tego nie zrozumiesz a po raz 4 nie będę Ci tego tłumaczyć. Gdyby grał Cichym też płakałbyś, żeby ją usunąć. Nie pozdrawiam i masz odpowiedni dział do propozycji. Edytowane 23 Września 2015 przez James0v. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi