James0v 1 688 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Nick: James0v.Powod: Strasznie denerwują mnie ludzie na COD modzie, chcę troszkę odpocząć, rozluźnić się i wrócę. Na forum dalej będę pełnić swoje funkcję ale na razie chcę się uwolnić od COD'a.Czas nieobecnosci: Myślę, że tydzień mi wystarczy, nie wykluczone, że wrócę wcześniej.Cos od siebie: Trudno mi panować nad swoimi emocjami, nie że tworzę jakieś problemy na serwerze ale szybko uciekam jeżeli coś lub ktoś mnie zdenerwuje, potrzebuję chwilę by ochłonąć i zaraz wracam. Po za tym jestem chory a ból w zatokach 3 krotnie uniemożliwia mi panowanie nad sobą i już opieprz dostało dwóch adminów, że nic nie robią. Przepraszam was panowie, zrozumcie mnie. Chyba nie chcę zostać ojcem xD. Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Miłego odpoczynku c: i dużo spokoju życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Miłego wypoczynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi