MrRemix007 21 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) 1. Nick: Exe'c 2. Imię: Paweł. 3. Wiek: 18 lat. 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Bardzo dobre. 5. Mikrofon(Tak/Nie): Niestety nie. 6. Składka (Tak/Nie): Jasne. 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Exe%27c/193.33.176.143:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Cóż, duzo czasu poświęcam dla tego serwera, i sprawia mi to przyjemność, lecz jak jest dużo osób, a adminów brak to właśnie wtedy tworzy sie nieciekawa sytuacja. Gracze skracają (Zależy od mapy), wyklinają na chacie, wyzywają mnie jak i innych.. I często aż chce sie wyjść, i nie wracać, lecz jakoś dotychczas wytrzymywałem te dziecinade, jak adminów nie ma. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Codziennie gram, wiec dosyc duzo godzin moge poswiecic. Często nie ma adminów online, a jest tzw. "rozpi**dziel" na serwerze. Wszyscy sie wyzywają, dzieci wkraczają do akcji.. bo inaczej tego nie da sie nazwać. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Codziennie po szkole. W nocy często zdarza mi sie wbić i pocykać jak ktoś jest. 12. Staż w grze counter strike 1.6 - 6 lat. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Byłem adminem Deathruna pod nickiem MrRemix007, za panowania Siom'a. Byłem również admiem na Cod 4001 lvl Gdy opiekunem był Krypton. I na innych sieciach wiele razy adminowałem. Liczę na szansę. Z poważeniem, Edytowane 23 Września 2015 przez MrRemix007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesman 52 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Na tak składka + micro - wiek + gt + amx + staż + ogarniety + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Na Tak. Admini są potrzebni.Jedyny minus to brak mikrofonu. Edytowane 23 Września 2015 przez Semi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Za okresem próbnymWiek,GT,ogar,potrzeba adminów+Punkt 11 nie jest zastosowany do wzoru...A jak ktoś łamie regulamin wystarczy napisać mi na GG bo cały czas jestem dokładnie po południu do wieczora Edytowane 24 Września 2015 przez Zyguś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) Reklamowanie podania. Edytowane 24 Września 2015 przez Jockerek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRemix007 21 Opublikowano 24 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Reklamowanie podania. I teraz będziesz spinać, że napisałem do mojego ziomka? O Jezus.. I tak potem napisał, że już widział. Więc na jedno wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 22. Zakaz wypowiadania się we własnych podaniach [1warn i zamknięcie tematu 27. Namawianie innych osób do sprawdzenia podania, kończy się odrzuceniem go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi