aver 1 488 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 (edytowane) Cześć, Proponuje dodac jakies nowe emotki do na shoutboxa. Kiedys było o tym wspominane cos ale tak jakoś wyszło że zapomniało się. Najlepiej by było aby kazdy tez cos zaproponował. Na chwilę obecna moje propozycje są takie: Jesli jestemy w temacie o SB to proponuje dodac TOPKE SB. NIE WIEM PO CO TO ZOSTALO USUNIETE> Edytowane 4 Października 2015 przez rock 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Jestem na nie. Jest dużo emotek z których i tak nie korzystacie więc nie wiem czy jest sens dodawania kolejnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja jestem również na nie, jak dla mnie to zbędna sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Jeśli dodawać emotki, to takie, które będą pasowały, do reszty, a nie te z GG. Poza tym z chęcią zobaczyłbym ponownie tą emotkę tyle, że w zmniejszonych wymiarach, tak żeby nie zasłaniała 80% powierzchni SB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Zabrałeś mój pomysł. :v Ja jestem za. Po pierwsze usunęłabym emotikony które są nie używane i np. zamiast nich dodała te nowe. Ja nigdy nie widziałam aby ktoś użył: :google: , :czapka: , :sick: , :sparta: , , :frustgrey: , :nozownik: , :glod: , Ja osobiście bym preferowała: ~ gdyż nie ma żadnej emotikony która pokazuje załamanie ~ jedynie jak mogę napisać kogoś "pocieszyć" emotikoną to ~ zawsze jakiś uścisk też się przyda ~ Zawsze można się przywitać lub pożegnać Mnie brakuje tylko tych 4 emotek. A to są emotikony które na czarnym stylu są do poprawy/usunięcia/podmienienia. Edytowane 29 Września 2015 przez Q♥een Besiałke 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algade 23 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Można usunąć te emoty ponieważ ich nie widzę : :notworthy: :PDT_bud: :masturbacja: ] To tylko moje zdanie ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 5 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Na czarnym stylu napis jest zbyt blisko avataru i czasami sie literki mylą. SCREEN: http://scr.hu/8xbj/ah160 Natomiast na stylu białym to wyglada tak. SCREEN: http://scr.hu/8xbj/b5xb0 Proponuje równiez załozyc temat najlepiej Własciciel w którym pisalo by się co trzeba poprawic a co dodac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 14 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jestem za tym aby tą propozycję doprowadzić już do końca ~ 3 tygodnie temat jest już otwarty, a decyzji wciąż brak. Wyżej została umieszczona lista emotek które zostały zaproponowane. ORAZ emotki który na czarnym stylu trzeba usunąć/zamienić/poprawić gdyż to psuje całą estetykę. Ja mogę ewentualnie poprawić, ALE tylko te które są używane non stop, poprawienie gif'a jest uciążliwe, na samym "giggle" poświęciłam godzinę czasu by usunąć białe obramowanie + aktualnie nie mam komputera więc dopiero gdy uda się go naprawić będę mogła to zrobić oraz jak i również czas wolny będę posiadać. AKTUALNA :giggle: POPRAWIONA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 24 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Może inaczej, które emotki nie są używane? Proszę wymieńcie emotki, których się nie używa, a ja je zmienię i przy okazji trzeba dodać jakieś skróty na emotki, tak by nie trzeba było ich szukać na liście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 27 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 :gwizda: - gwizd i gwizda // jest ich dwie. :wub: :google: :ganja: :happybday: :czapka: :yikes: :woohoo: :mouthshut: :angel: :chory: :jezyk: :piwerko: :krecka_dostal: :dedektyw: :glupek2: :vieux-smiley: :glod: :paker: No i narazie to by było tyle. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Ja używam często te emotki i widzę, że czasami są przez innych też używane ( :PDT_bud: :vieux-smiley: :tongue2: < tą nawet widuje częściej niż 'czasami') Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szara Mysza 210 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) Tą dodajcie Uważam, że emotikony są najmniej ważne, więc z mojej strony zaproponowałabym (o ile to możliwe) jedynie takie; A jeśli nie są możliwe to po prostu najzwyklejsze emoty z gg/fb Założę się, że i tak większość z wymienionych nie będzie używana. Edytowane 1 Listopada 2015 przez Szara Mysza 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Jednorożca mi zostawić ! Co do reszty możecie usunąć xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 1 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 (edytowane) :wub: :happybday: :gwizda: :angel: <-- one też są używane Wszystkie tamte które są podane przez rocka, prócz tych uważam, że są do wyrzucenia. Oraz do wyrzucenia te: :tongue2: :PDT_bud: :czapka: :rozowiec: :vieux-smiley: :nozownik: :pila: Skoro mówisz o dodaniu emotek z iphona to ja dam zdjęcie z aktualnymi emotkami bo doszło pare nowych, dodałabym również zwierzaki Tak jak ja z Miszejlą lubimy pandy, myszka myszki, a shanell kucyki xD Oczywiście nie mówię, że mamy dodać wszystkie emotki. Tylko propozycja. Edytowane 1 Listopada 2015 przez Q♥een Besiałke 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 9 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Jestem również za tym żeby dodać emotkę serduszko, takie jak jest np. na fb. I by było ukryte pod "<3". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 9 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 W razie czego emotki zaktualizuje w środę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Nie wiem po co usuwaliscie emotke :naughty: ona ruszała tak fajnie brwiam, prosiłbym aby została przywrocona.. Z tych emotek co dodała Besi to dodałbym tylko tego bicka, ten co tam krzyczy w 3 tabelce na koncu, piesci. I pare z tej 4 tabeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 11 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Kolejne emotki zaktualizowane. Dodaje tylko te emotki, które mam podane jako obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 14 Listopada 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja została przyjęta. Dziękujemy za to, że pomagasz nam w rozwoju. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi