Algade 23 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Nick: Algade Link do SS: Nie posiadam Wycinek z konsoli(bez IP)*: " BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 3 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 1 hour , 20 minutes and 25 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : qwwqe [AMXBans] Reason : ' [KSG] Uzytu dziwnego przycisku ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.5.75.168 ' [AMXBans] =============================================== Alga" Serwer: Cod 350Link do bana: Nie grałem na serwerze , wróciłem do domu wchodzę na serwer i wyskakuje mi komunikat że mam bana o co chodzi ? //Masz napisane nad zbanowanym nickiem za ile mija ban (1h i 20 minut) Edytowane 25 Września 2015 przez James0v. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi