PumasS 483 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Proponuje usuniecie klasy ktora nie ma glowy . Mnie denerwuje ta klasa bo nie da sie go zabic w glowe a jak ma duzy lvl to robi sie z niego czolg . Wtedy mozna go zobic w 2-3 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algade 23 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Potwierdzam , ale proponuje zrobić to po resecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Albo można zrobic na serwerze awanse. I ta klasa by była od 200-250 levela. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barciak 183 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Przecież bez głowy ma już osłabione statystyki i ma wiertarkę. Shady jej nie usunie, a osłabić się jej już bardziej nie da. Każda klasa z większym lvlem będzie nie do zabicia, to jest COD, o to w tym chodzi żeby mieć jak największy lvl. Były już propozycje co do awansów i nie wyszło więc wątpię żeby teraz miało się udać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beret 0 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Ja jestem za edytowaniem tej klasy zeby miala 1/3 na nie przyjecie obrazen w glowe. Bo tak jak inni tutaj pisza na wyzszym lvl ciezko jest zabic taka klase trafiajac w brzuch i zadajac po 20 obrazen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Zastanawiam się, czy nie usunąć tej klasy z serwera ale to dopiero stałoby się po resecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Po co ją usuwać? Dodaj jej zwiększony rozrzut + zmniejsz speeda. Ta klasa jest dobra gdy na serwer wejdzie cziter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Jockerek dobrze gada. Ta Klasa jest dobra na cziterów, pamietam jak grałem to jakis odpał non stop w głowe mi strzelał. I było wiadome Zostawic ją Edytowane 27 Września 2015 przez rock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algade 23 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Można ją zostawić , ewentualnie możesz zrobić tak że posiada "twardy baniak" np. 40 sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Zastanówcie się w końcu. Ta klasa jest po dwukrotnej edycji statystyk i broni, po resecie zapewne mało kto będzie nią grać.Drugą sprawą jest to, że macie perk "Twardy baniak" i adminów na tych cziterów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi