Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Skarga na Rinaa

PopuśNajebanyKokom

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: Popuś lel kokom 
2. Kto zawinił? (admin/gracz): admin
3. Nick oskarżonego: Rinaa
4. Steam_ID oskarżonego: brak
5. Data i godzina zdarzenia: 21:08
6. Mapa: de_inferno
7. Opis sytuacji: obraziła mnie cytując "powinienem dostać bana za twarzowe" poczułem się urażony i to bardzo aż łzy po policzkach po ciekły
8. Dowody (demko/screenywiadkowie): świadkowie gracze

demko: http://432401.node80.pukawka.pl/dem-de_inferno-1443205680-1443208200.zip

obraziła mnie cytując "powinienem dostać bana za twarzowe" poczułem się urażony i to bardzo aż łzy po policzkach po ciekły

Ona obraziła Ciebie za twój "prowokujący" awatar? Mówisz, że czujesz się urażony, a co mają powiedzieć inni gracze/admini których wyzywałeś, obrażałeś i komentowałeś przeróżnie, wtedy nie obchodziło Cie to kompletnie, a teraz kiedy ktoś skomentował twój avatar nagle poczułeś się źle?

Nie mogło to być nic związanego z twoim wyglądem, bo nikt z nas nie wie jak wyglądasz co sprowadza się do tego, że było to stwierdzenie skierowane w stronę twojego avataru. 

Dodam, że dostałeś bana tygodniowego ze względu na twoje zachowanie, posiadasz 20 banów na tym serwerze, jesteś rekordzistą. Czy powód do dumy? wątpię, jednak to jest ostateczne ostrzeżenie.

Skoro stosowanie zwykłych kar nie działa na twoje bezczelne zachowanie, dostajesz ostatecznego tygodniowego bana, jeżeli znów pojawisz się na serwerze i dalej  będziesz czynił to co czynisz, wybacz, ale zakończy się to banem permanentnym.

Chcesz obrażać to obrażaj sobie swoim znajomych na żywo, ale nie na moim serwerze, gdzie są też inni gracze którzy słuchać i denerwować się z pewnością nie chcą.  

Odrzucam.

Pozdrawiam,

Queen Besiałke

• Like 6

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności