sonia1234 25 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Byłbym za tym, żeby sprawdzić każdego admina gt, bo jak teraz popaczałem na listę to paru adminów dawno na serwerze nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) A nie wpadłeś na to, że admini mogą być po prostu na nieobecności? Poza tym sprawdzanie adminów, to zadanie opiekuna serwera, w tym wypadku Karola, będzie miał czas to sprawdzi. Na dodatek widzę, że sam grasz po ~30 min dziennie, to może po prostu nie "wpadłeś" na nich? Przecież admin też człowiek, nie będzie siedział 24/7 na serwerze, mamy rok szkolny. P.s Poco piszesz dużą czcionką i jeszcze ją pogrubiasz? przecież nikt nie jest ślepy, każdy zobaczy to co napisałeś... Edytowane 26 Września 2015 przez Wujek Paweł.? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Sprawdzanie czy dany admin jest to zadanie opiekuna czyli Karola, tak jak wujek ci napisał, mogą być na nieobecności, nikt nie ma obowiązku siedzieć cały dzień na serwerze, każdy ma swoje życie.Mogłeś dać 72 czcionkę i podwójne pogrubienie, aby bardziej wyraźne było. Sam jako admin nie grałeś często a teraz próbujesz zarzucić innym ,że nie w ogóle nie wchodzą na serwer.PS. "popaczałem" IPB podkreśla na czerwono Tobie błędy ort. Edytowane 26 Września 2015 przez Destroyer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> wyjasnione<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi