Algade 23 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witam . Wpadłem dziś na pomysł , że można zrobić rangę VIP na forum . Wiele ludzi ma vip'a i ich "nicki" są szare , a należy się jakieś wyróżnienie . Proszę o rozważenie mojej propozycji Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Jest donator, (taki zasłużony członek społeczności tu: odpowiednik VIP'a), więc nie widzę powodów żeby na forum miałaby się pojawić następna ranga. Jestem na nie co do tego pomysłu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 29 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Pomyślimy kiedyś o rozdzieleniu tych rang. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 29 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi