Algade 23 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witam . Wpadłem dziś na pomysł , że można zrobić rangę VIP na forum . Wiele ludzi ma vip'a i ich "nicki" są szare , a należy się jakieś wyróżnienie . Proszę o rozważenie mojej propozycji Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Jest donator, (taki zasłużony członek społeczności tu: odpowiednik VIP'a), więc nie widzę powodów żeby na forum miałaby się pojawić następna ranga. Jestem na nie co do tego pomysłu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Pomyślimy kiedyś o rozdzieleniu tych rang. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi