wodzugbw 0 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Nick: Zolty Blysk KonohyLink do SS: brakWycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: Only dust 2 opiekun RolloLink do bana: BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 55[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] There are 1 hour , 42 minutes and 58 seconds left of your ban.[AMXBans] Banned Nickname : r0koszynski[AMXBans] Reason : ' [KSG] Uzytu dziwnego przycisku '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN '[AMXBans] Your IP : ' 193.109.239.2 '[AMXBans] ===============================================* [C4 Management] All bombsites are enabled.Zolty Blysk Konohy connectedKicked by Console: You are BANNED. Check your console.Kicked : You are BANNED. Check To już drugi ban dzisiejszego dnia na jakimś innym nicku wgl nie wiem o co chodzi pierwszy był rano teraz normalnie grałem i wywaliło mnie z gry że ban wlg na nicku innym co się dzieje ? Pozdro i liczę na wyjaśnienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja prośba o UB została odrzucona. Twój temat łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin działu Prośby o UB Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi