szoguun 1 568 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 "Oram jeża!Charknąłem (?) Jeża!Taki wesoły!Chrystus król górą!(Krótkie solo)OOOOAAAAAAAAJA PIERDOLEE!!!" Jedyny fragment,który zrozumiałem xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula66557 0 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 hahaha bardzo fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 XDDDDDDDDD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 To nie grajek, tylko uliczny błazen, pełno takich, nic nadzwyczajnego. "Oram jeża!Charknąłem (?) Jeża!Taki wesoły!Chrystus król górą!(Krótkie solo)OOOOAAAAAAAAJA PIERDOLEE!!!" Kultura na forum obowiązuje, chcąc nie chcąc, radzę Ci o tym pamiętać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Jak ci się nie podoba to po co to komentujesz i wchodzisz? Oczywiście pretensje o wszystko masz no typowa cebula. Ja robię również to samo co ty też ci zwracam uwagę tak samo jak ty mi.Nie chcę z tobą rozmawiać bo na takich ludzi jak ty mam jedno zdanie.którego nie powiem bo się popłaczesz :v Edytowane 26 Września 2015 przez JamesRodriguez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Nie wiem czy mam płakac czy sie smiac ;-; xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Rock rób to i to xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Ja po prostu napisałem co sądzę o takich ludziach. Na dodatek zwróciłem Ci uwagę, nie trzep się jak karp bez wody, przecież Cię nawet nie obrażam w przeciwieństwie do Ciebie. Śmiałe słowa jak na szesnastolatka... xD /end of story Edytowane 26 Września 2015 przez Wujek Paweł.? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi