bula66557 0 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witam mój problem polega na tym że na pewnym serwerze mam admina ale po wpisaniu w konsole sm_admin wyskakuje napis "nie masz dostepu do tej komendy " wiecie moze jak to naprawic ? bo admina mam dodanego takze wina musi lezec po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Wina jest po stronie serwera, a nie po twojej stronie. Bo to serwer daje Ci dostęp do komendy.. Chyba, że jestem upośledzony - a to możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula66557 0 Opublikowano 26 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 też tak sądze ale jak wchodzę na forum i patrze na adminow na serwerze to jestem na liście nie wiem jak to naprawić ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Napisz do opiekuna serwera żeby Ci dodał flagi, bo widocznie tego nie zrobił skoro nie możesz użyć podstawowej komendy, menu admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 @bula66557 Forum nie ma nic do serwera.. Za pewne Ci chodzi o tą plakietkę np. ja mam "Opiekun Serwera" - to jest tylko obrazek. A na serwerze potrzebujesz mieć flagi nadane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> wyjasnione<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi