polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Witajcie. Od wybrania nowych adminów poprzez szybką rekrutację mijają prawie 2 tygodnie, co jest równoznaczne z upłynięciem okres próbne ów adminów. Chciałbym poznać wasze zdania adminów jak i graczy na temat tych osób. Z kim chcecie dalej współpracować, a kogo nie widzielibyście w swoich kręgach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pontomeister 42 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) No to tak na pierwszy ogień idzie Bogusław i tu jakoś nie mam zastrzeżeń co do niego. Może na początku lekko nie ogarniał ale teraz już jest myślę w miarę okej. Co do Qubasa to w sumie widziałem go może 2 albo 3 razy więc średnio się mogę wypowiedzieć na jego temat. Dungeona w miarę widuje i problemów nie robi więc tu plusuje. Co do Hrupka to aktywność jest bardzo słaba. Może ma jakieś tam problemy czy coś ale mógł chociaż napisać.Powiem szczerze ,że ja go nie widuje nigdy może widziałem raz w przeciągu tego czasu kiedy dostał adma. Problemów nie sprawiał ale mało co jest. Edytowane 27 Września 2015 przez Pontomeister 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 No to tak: Boguś aktywny jes ogarniać zaczął, prawie nie mam zastrzeń, właśnie prawie. Jedyne zastrzeżenie jakie mam do niego jest takie aby nie pisał tyle na tym y@, bo to naprawde przeszkadza. Niech zostanie. QubaS problem ten sam co z Bogusiem, na y@ pisze za dużo niepotrzebnych rzeczy. Ostatnio miał problemy z internetem, ale widywałem go nie za często, ale widywałem. Dung. jest na serwerze, ogarnia, sprawdza, dobrze się sprawował. Ma zostać. Hrupek i z nim mam problem, ponieważ widziałem go max 1 raz na serwerze i nie mam nic o nim do powiedzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi