RocketAsh 58 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Nick: Rocket Powod: Problemy z ręką Czas nieobecnosci: Będę grał ale nie po 2,3 mapy tylko tyle ile ręką pozwoli.Cos od siebie: Chciałbym wytłumaczyć moją skaczącą obecność na serwie czyli że jestem na 1 mapie idę na 30 min, wchodzę na 15 min. Jest to spowodowane tym że 2 dni temu miałem wypadek gdy naprawiałem samochód, zemdlałem lewarek się opuścił i przygniotło mi prawą rękę która kieruje myszą ;/ I cholernie mnie ręką boli, niby nie mam złamanej ale średnio mogę ruszać, dlatego wchodzę na serwer trochę pograć ogarnąć ludzi jak trzeba i muszę wyjść bo zaczyna mnie rwać ręką itp. Wiem że jestem Adminem zaledwie 2 dni ale staram się jak mogę a takich rzeczy nie da się przewidzieć. Edytowane 27 Września 2015 przez RocketAsh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 27 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi