SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Dziękuje za nominację Weronice No to do dzieła. Pytanie zadane przez: "natalja <M3" [P]: - "PAWEŁ, idzie sobie Pamela Anderson za czasów "słoneczny patrol" i nagle upuszcza jakiś przedmiot na ziemie. Schyla sie i widać jej cały dekold. Jako iż bardzo ją lubisz i szanujesz, sumienie nie pozwala Ci tam spojrzeć, jednak jestes facetem. Spojrzysz na rozgrzane cycuszki? xd" [O]: Nie rozumiem, dlaczego sumienie nie pozwoliłoby mi spojrzeć? Pewnie tak. Taka natura. Pytania zadane przez: "Weronikaa" [P]: - "Lubisz wypić?" [O]: Sporadycznie, rzadko pijam coś mocniejszego, ostatnio nawet mniej piw piję. Jak miałem wolne to lubiłem spróbować różnych w poszukiwaniu jakiegoś fajnego smaku, kilka znalazłem, a na kilku się zawiodłem. Jak znajomi mnie zapraszają na jakieś wyjście i nalegają, żebym coś wypił to mogę, chociaż zdarzyło się sporo wyjść, gdzie wolałem siedzieć o 'suchym pysku'. [P]: - "Jakie piwo lubisz najbardziej?" [O]: Coś z browaru PINTA. Na przykład: [P]: - "Czemu nie chcesz usunąć tego okropnego screena?!" [O]: Którego? Tego? - [P]: - "Czemu lubisz mnie szantażować? ._." [O]: Ja nigdy Cię nie szantażuje, co najwyżej atakuję, ponieważ "Najlepszą obroną jest atak". [P]: - "Dlaczego właśnie wybrałeś wojsko?" [O]: Wybrałem ten kierunek, ponieważ zawsze czułem się w tym środowisku dobrze, to mnie interesowało i to lubię. Bardziej rajcuje mnie ubrudzenie się, zmęczenie, strzelanie itd niż poprawianie makijażu przed lustrem. [P]: - "Jakieś studia? Jak tak to jakie?" [O]: Na pewno tak, tylko nie wiem czy będą to studia, czy szkoła na poziomie studyjnym. Chodzi mi tutaj o to, że pójdę na studia Informatyczne (Programowanie/ Zarządzanie sieciami), albo do szkoły podoficerskiej z studium oficerskim, a jak się uda to do szkoły oficerskiej i tam nie będzie czasu na 'życie studenckie'. [P]: - "Ile masz wzrostu?" [O]: Nie należę do najwyższych, mierzę niecałe 180cm. [P]: - "Co lubisz robić w wolnym czasie?" [O]: Odpowiedź rzeka.. dużo rzeczy, jeździć rowerem, jeździć i robić różne rzeczy samochodem, biegać, wychodzić gdzieś ze znajomymi, uwielbiam strzelać, gram w różne gry, długo by wszystko wymieniać. [P]: - "Dlaczego Paweł to bot?" [O]: To pytanie zadaj jemu, nie mi. [P]: - "Jakieś inne gry niż cs?" [O]: Tak, naturalnie. Uwielbiam gry gdzie mogę grać z kimś i się wczuć np. ArmA2, jak i również uwielbiam gry ze świetną fabułą np. The Last Of Us. [P]: - "Masz jakieś rodzeństwo? Siostra/brat?" [O]: Nie, jestem jedynakiem i tak jestem z tego powodu bardzo zadowolony. [P]: - "Lubisz mnie?" [O]: Jak na osobę z którą pisze się na SB tak, wydajesz się w porządku. Jakby było w innych sytuacjach? Nie wiem, może być Cię nie lubił, a może na odwrót. Nie było dane sprawdzić. Pytania zadane przez: "Wujek Paweł.?" [P]: - "Lubisz mnie?" [O]: Podobna odpowiedź jak przy pytaniu, które zadała "Weronikaa" Jak na osobę z którą pisze się na SB to tak, a jak byłoby w innych przypadkach tego nie wiem, chociaż mam do Ciebie taki uraz iż, uważasz, że niektórzy nie potrafią patrzeć na różne sprawy obiektywnie, a moim zdaniem sam w wielu kwestiach nie jesteś obiektywny. Prosta różnica perspektyw. [P]: - "Co lubisz robić w wolnym czasie?" [O]: "Odpowiedź rzeka.. dużo rzeczy, jeździć rowerem, jeździć i robić różne rzeczy samochodem, biegać, wychodzić gdzieś ze znajomymi, uwielbiam strzelać, gram w różne gry, długo by wszystko wymieniać." [P]: - "Ile masz wzrostu?" [O]: "Nie należę do najwyższych, mierzę niecałe 180cm." [P]: - "Ćwiczysz coś?" [O]: Tak. Granaty w CS GO.., a tak poważnie to Krav maga, wyczynowy kite-surfing, strzelanie do celu z dużych odległości. [P]: - "Prawda, że moja żona lubi wypić? xD" [O]: Prawda. [P]: - "Spotykasz dziewczynę, która Ci się w uj podoba, chcesz do niej zagadać, od czego zaczynasz?" [O]: To zależy od sytuacji, czasu i mojej ogólnej sytuacji mentalnej. "Zapytam o to czy ma pożyczyć kartkę i długopis i następnie zapytam o jej numer" Nie no serio, nie wiem, tak jak napisałem. Wszystko zależy od sytuacji. [P]: - "Jak trafiłeś do nas na sieć?" [O]: Wszedłem przypadkiem na serwer CS GO 3mapy FFA, grałem, grałem i postanowiłem założyć konto na forum i taka jakoś się zaczęło. [P]: - "Co cię tutaj trzyma?" [O]: Nic, to że odejdę jest pewne, to tylko kwestia czasu i tego czy akurat chcę tu być. [P]: - "Wercia to bot co nie? ;/" [O]: Nie wiem, nigdy z nią nie grałem. Na SB na sztuczną inteligencje nie wygląda, co najwyżej na przepitą. Pytania zadane przez: "Q♥een Besiałke" [P]: - "Masz dziewczynę?" [O]: Na razie nie i to chyba lepiej bo już chyba nie miał czasu w ogóle na nic. [P]: - "Kiedy znów pooglądamy coś... ?? :69:" [O]: Chyba raczej kiedy w końcu coś pooglądamy. [P]: - "Dlaczego nick Szeregowiec?" [O]: Nigdy się dokładnie nad tym nie zastanawiałem, chociaż raczej dlatego gdy zaczynałem na YouTube to tak jakbym zaczynał w wojsku czyli od najniższego stopnia czyli właśnie Szeregowego, no i nie zapominajmy o końcówce "PL". Zostało to dodane ze względu na to, że potrafię godnie reprezentować swój kraj w grach społecznościowych. [P]: - "Ulubiony kolor?" [O]: Sam zielony, sam niebieski, albo mix pomarańczowo- czarnego. [P]: - "Lubisz mnie?" [O]: Tak, przyjemnie się z tobą piszę, można się z tobą powyzywać na odstresowanie, nie bierzesz wszystkiego na poważnie, no i dawniej grało się z tobą świetnie silverowe mmy. [P]: - "Jak się widzisz za 10 lat?" [O]: Jeszcze się nie widzę, nie wiem jak wszystko się potoczy, raczej żyję teraźniejszością z lekkim planowaniem wprzód. Pytania zadane przez: "M@jki H@rdcor" [P]: - "Czemu uważasz, że Wercia to alkus? (nie zaprzeczam ) " [O]: Uważam tak ze względu na to, że sama napisała, że lubi wypić. [P]: - "Masz zwierzę? Jak tak to jakie i jak się zwie." [O]: Tak mam, owczarka niemieckiego, Zwie się Prado [P]: - "Czemu CS:GO?" [O]: Dlatego, że jest to gra przede wszystkim drużynowa, trzeba się jej uczyć. Z jakim timingmiem wchodzić, uczyć się taktyk, rzucania odpowiednich granatów, zachowania w różnych sytuacjach, komunikacji ze swoimi współzawodnikami, nie jest to również gra dla każdego. CS GO również dlatego, że bardzo interesuje się e-sportem ogólnie w CS już od dawna, a 1.6 i css już się w tej dziedzinie skończył. [P]: - "Co Cię skłoniło w stronę wojska?" [O]: " Wybrałem ten kierunek, ponieważ zawsze czułem się w tym środowisku dobrze, to mnie interesowało i to lubię. Bardziej rajcuje mnie ubrudzenie się, zmęczenie, strzelanie itd niż poprawianie makijażu przed lustrem. " [P]: - "Co lubisz robić? Prócz degustacji?" [O]: "Dużo rzeczy, jeździć rowerem, jeździć i robić różne rzeczy samochodem, biegać, wychodzić gdzieś ze znajomymi, uwielbiam strzelać, gram w różne gry, długo by wszystko wymieniać." Pytania zadane przez: "Shanell" [P]: - "Czemu nie lubisz ze mną rozmawiać?" [O]: Nigdy nigdzie, nie napisałem, ani nie powiedziałem, że nie lubię z tobą rozmawiać. Po prostu faktem jest iż nigdy z tobą nie rozmawiałem, nie było okazji, ani takiej potrzeby. Nigdy nie rozmawialiśmy więc nie wiem czy lubię z tobą rozmawiać czy też nie. [P]: - "Jestem bardzo zła? :(" [O]: Nie znam Cię, nie wiem, nie mam podstaw by Cię ocenić. [P]: - "Masz jakąś pasję?" [O]: Mam, samochody, informatyka, militaria, ale przede wszystkim kite-surfing. [P]: - "Jesteś nolifem?" [O]: Zależy jak odebrać to pytanie, chociaż często tak, lubię siedzieć do późna w nocy, szkoda mi czasu na sen, mój organizm jest przyzwyczajony do 4-5 h snu, chociaż 10 h też nie pogardzę. [P]: - "Lubisz psy? Jakie?" [O]: Lubię owczarki niemieckie, husky syberyjski, mopsy, Rottweilery. [P]: - "Czemu taki nick?" [O]: "Nigdy się dokładnie nad tym nie zastanawiałem, chociaż raczej dlatego gdy zaczynałem na YouTube to tak jakbym zaczynał w wojsku czyli od najniższego stopnia czyli właśnie Szeregowego, no i nie zapominajmy o końcówce "PL". Zostało to dodane ze względu na to, że potrafię godnie reprezentować swój kraj w grach społecznościowych. " [P]: - "Masz swój świat i swoje kredki tak jak Ja ?" [O]: Tak mam swoje kredki i swój świat, chociaż jestem świadomy, że świat jest tylko jeden a ja jestem tylko małą jego częścią. Pytania zadane przez: "rock" [P]: - "Czy podobają Ci się dziewczyny ubrane w wyzywający sposób?" [O]: Czy ja wiem, jakoś nie jest to szczególnie dla mnie ważne, ważniejsze jest by umiała o siebie zadbać, była sobą i była ubrana 'wyzywająco' dla swojego mężczyzny. [P]: - "W jakim bohaterze z bajki podkochiwałeś się jako dziecko?" [O]: W żadnym, serio w żadnym. Pamiętam, że lubiłem oglądać "Kubusia Puchatka", ale nigdy jakoś nie podkochiwałem się, ani nie brałem ponad inne jednego bohatera. [P]: - "Jaki jest twój ulubiony sport?" [O]: - E-sport hehe, nie no. Najbardziej ulubionym jest strzelectwo. [P]: - "Lubisz wypic?" [O]: "Sporadycznie, rzadko pijam coś mocniejszego, ostatnio nawet mniej piw piję. Jak miałem wolne to lubiłem spróbować różnych w poszukiwaniu jakiegoś fajnego smaku, kilka znalazłem, a na kilku się zawiodłem. Jak znajomi mnie zapraszają na jakieś wyjście i nalegają, żebym coś wypił to mogę, chociaż zdarzyło się sporo wyjść, gdzie wolałem siedzieć o 'suchym pysku'." [P]: - "Jak spedzasz wolny czas?" [O]: - "Dużo rzeczy, jeździć rowerem, jeździć i robić różne rzeczy samochodem, biegać, wychodzić gdzieś ze znajomymi, uwielbiam strzelać, gram w różne gry, długo by wszystko wymieniać." A teraz nominuję Tytytyty Tymbarkową! "Tymbarkowa x3" Niech też się męczy z odpowiedziami! ^^ Edytowane 27 Września 2015 przez SzeregowiecPL 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Odpowiedzi super. Tylko zawsze jakos malutko osób je zadaje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 (edytowane) Paweł widzę, że tego samego wzrostu jesteśmy, piona Odpowiedzi na poziomie + [O]: Podobna odpowiedź jak przy pytaniu, które zadała "Weronikaa" Jak na osobę z którą pisze się na SB to tak, a jak byłoby w innych przypadkach tego nie wiem, chociaż mam do Ciebie taki uraz iż, uważasz, że niektórzy nie potrafią patrzeć na różne sprawy obiektywnie, a moim zdaniem sam w wielu kwestiach nie jesteś obiektywny. Prosta różnica perspektyw. Szanuję Edytowane 27 Września 2015 przez Wujek Paweł.? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Super ! Fajnie się czytało Szeregowiec ja za 4 lata też do wojska się wybieram . Uuuu sztuki walki o ile się nie mylę to krav maga to bardziej samoobrona ja chodzę na muya tai (czy jak to się pisze) to tam masz złączone boks, krav mage i kickboxing polecam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 [P]: - "Lubisz mnie?"[O]: Tak, przyjemnie się z tobą piszę, można się z tobą powyzywać na odstresowanie, nie bierzesz wszystkiego na poważnie, no i dawniej grało się z tobą świetnie silverowe mmy. Ahhh te silvery, kurcze.. Pograłabym znów haha <3 Dzięki mordeczko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Szacunek dla Patrioty +rep, kolego. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Fajnie się czytało, serio, ale: [P]: - "Wercia to bot co nie? ;/"[O]: Nie wiem, nigdy z nią nie grałem. Na SB na sztuczną inteligencje nie wygląda, co najwyżej na przepitą. Nie wyglądam na przepitą :/ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algade 23 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Bardzo fajne odpowiedzi , miło się czytało łap ++ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ωιncнєѕтєr 1 310 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Fajne odpowiedzi Plusik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi