Semi 1 260 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Siema , z góry mówię że zakładam drugi post , ponieważ wydaje mi się że lepiej będzie jak będą one oddzielne,Prosiłbym o dodanie paru pluginów a mianowicie: team_join.amxx -> automatyczne dołączanie do ct BlockCommands.amxx -> wyłącza możliwość zmiany teamu antyduck.amxx -> blokuje możliwość używania ad , wyłącza spychanie na respie. Tak czy siak na serwerze jest auto kick po 30sekundach afkowania więc całkiem dobra opcja.entity_remover.amxx ->Dzięki temu admin z dostępem do chyba flagi c , ma możliwość usuwania bugujących się elementów na mapach których czasami jest naprawdę sporo hlds voicetranscoder -> Ten mod w którym już się wypowiedziałeś że dodasz , dopisałem w razie jakbyś zapomniał czy cośWiem że troszkę roboty dla ciebie , ale od tego jesteś ciężkie życie sorki za robote. Wszystko myślę odpowiada każdemu.Można by zrobić coś w stylu pomocnik opiekuna czy coś aby pomagał z takimi rzeczami.Myślę że ułatwiłem ci troszkę zadanie i skróciłem strate twojego czasu wyszukując nazwy pluginów. Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 29 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Team join - dodane BlockCommands.amxx - dodane antyduck.amxx - dodane entity_remover.amxx ->Dzięki temu admin z dostępem do chyba flagi c , ma możliwość usuwania bugujących się elementów na mapach których czasami jest naprawdę sporo To do Machwesa z tym ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 29 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi