Semi 1 260 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Siema , z góry mówię że zakładam drugi post , ponieważ wydaje mi się że lepiej będzie jak będą one oddzielne,Prosiłbym o dodanie paru pluginów a mianowicie: team_join.amxx -> automatyczne dołączanie do ct BlockCommands.amxx -> wyłącza możliwość zmiany teamu antyduck.amxx -> blokuje możliwość używania ad , wyłącza spychanie na respie. Tak czy siak na serwerze jest auto kick po 30sekundach afkowania więc całkiem dobra opcja.entity_remover.amxx ->Dzięki temu admin z dostępem do chyba flagi c , ma możliwość usuwania bugujących się elementów na mapach których czasami jest naprawdę sporo hlds voicetranscoder -> Ten mod w którym już się wypowiedziałeś że dodasz , dopisałem w razie jakbyś zapomniał czy cośWiem że troszkę roboty dla ciebie , ale od tego jesteś ciężkie życie sorki za robote. Wszystko myślę odpowiada każdemu.Można by zrobić coś w stylu pomocnik opiekuna czy coś aby pomagał z takimi rzeczami.Myślę że ułatwiłem ci troszkę zadanie i skróciłem strate twojego czasu wyszukując nazwy pluginów. Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 973 Opublikowano 29 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Team join - dodane BlockCommands.amxx - dodane antyduck.amxx - dodane entity_remover.amxx ->Dzięki temu admin z dostępem do chyba flagi c , ma możliwość usuwania bugujących się elementów na mapach których czasami jest naprawdę sporo To do Machwesa z tym ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 973 Opublikowano 29 Września 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi