torbik 171 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) 1. Nick: KillaZ 2. Imię: Konrad 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Oczywiscie 6. Składka(Tak/Nie): Jest 7. Link do swojego GT**: www.gametracker.com/player/KillaZ/193.33.177.101:27156/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Witam, mam na imię Konrad mam 18 lat, pochodzę z podkarpacia Jestem osoba bardzo aktywna fizycznie, ale i również psychcznie (^^) Lubię grać w siatkę, piłkę nożną, oraz cs'a Jestem pozytywna osoba, rozpoznawana na serwerze, utrzymuje dobry kontakt z ludźmi przynajmniej tak mi się wydaje Adminom chciałbym pomóc w wypełnianiu obowiązków, regulamin znam, mam przegrane prawie 400h na serwerze, myślę że dodatkowy admin na pewno by nie zaszkodził, a raczej by się przydał GT jakieś super mega nie jest, ale to oczywiście nadrobię Pozdrawiam 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie :/ 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 1-3 godzin jak na razie, ale będzie więcej 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: pon-pt W granicach godziny 16-17 zależy jak wrócę do szkoły do 20, weekendy od rana do wieczora raczej ale z przerwami 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4 latka 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Byłem nawet tutaj oraz na cod 45k1 //Warny już odrabiane jakby co ^^ 2// W wymaganiach na admina (z tego co pisze na forum, aktualizowane to chyba nie było xd) To pisze że steam nie jest wymagany xd Edytowane 28 Września 2015 przez torbik 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Na TAK ! +GT +doświadczenie w byciu adminem +miły -steam (masz 2 tyg na zakupienie steama) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Na tak. Mamy potrzebę adminów z racji tego, że obecnie mniej grają, gdyż jest szkoła itp. Dużo grasz, jesteś stałym bywalcem. Każdy na serwerze Cię zna bądź kojarzy, jesteś dość przyjemną osobą :giggle: Ogółem to nie mam do czego się przyczepić, no poza steam... ale to szczegół. Jak wyżej napisałem, jestem na tak i powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 KILL4Z! Oczywiście takk! Powody dali koledzy z góry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Oczywiście, że na tak + grasz tu już bardzo długo + ogarnięty 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 (edytowane) Na duze tak : -ogarrr, -byl adminem, -wiek, -skladka Spk ziomek ogólnie Edytowane 28 Września 2015 przez promistrz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 oo ebolka na admina no pewnie ze tak -ogarniety -wiek -duuzo gra i grał - i zna regulamin,a co niektorzy nie za bardzo ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi