dawidos382 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 1.Twój Nick:Xenoxmt2 :)2.Nick admina/gracza który zawinił: ivan3.Admin/Gracz : Admin4.Data i godzina: 20:105.Dowody świadkowie 6.Opis sytuacji: mam napisać screeny ale nw za co nic nie zrobiłem złego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Ja niczym nie zawiniłem Proszę wstaw Ss'y które ci zrobiłem bo jest podejrzenie u cb o WH z mojej strony ... Masz 24h na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'SkRilleX^.^ 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 OMG ale ludzie nie raz są za przeproszenie głupi... Pisze "ScrenerShot Wstaw na forum Cs-Classic.xaa.pl" i o co może tu chodzić ...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidos382 0 Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 ale nie mam!!! jakieś świadkowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Hah omg hah , świadkowie Hmm A choćby nawet zakładka Screenshoty ? Tam pisze że dostałeś 5 Ss odemnie ... A teraz mówisz że nie masz? hah , zgrywasz ... Niebd cię obrażał bo sam się ośmieszasz ... I zamiast głupio gadać albo wstawisz Ss albo nie masz UB.http://cs-classic.pl/ZAPIS/Tu widać all , dostałeś Ss ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 to nie miejsce na takie dyskusje pisz podanie a nie zaśmiecasz forum skargami ze dostałeś ss i skarga bez podstaw zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi