Zborek123321 0 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Nick:[-]!TM@NLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : [-]!TM@N[AMXBans] Powod : ' Wrzuc screeny na forum '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1003583898 '[AMXBans] Twoje IP : ' 77.112.98.201 '[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swojaSerwer:COD45k lvlLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/search.php Dostałem ss nie wiem za co Proszę o ubPomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Masz wstawić ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zborek123321 0 Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 A mogę prosić o rozpisanie mojego demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Musisz wstawić ssy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zborek123321 0 Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 http://www12.zippyshare.com/v/kHoFmRAI/file.html Nie chciałem wstawiac bo nowego cs pobrałem i nie chciało mi sie grafiki zmieinac i grałóęm na software Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Jako że to ja jestem opiekunem tego codmod to nie zezwalam na danie UB jako admin powinieneś wiedzieć że granie na softwarer jest zakazane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi