Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Witam. Potrzeba mi działu w którym każdy mógłby zamieszczać swoje ciekawe zdjęcia (nie buzi, tylko jakieś krajobrazy czy ulice) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Jeśli miałoby coś takiego powstać, to rozbiłbym dział "Wasze prace" i dałbym dwa poddziały "Galerie" i "Fotografie" lub "Wasze Galerie" i "Wasze Fotografie", mamy chyba dwie osoby na forum, które dość sprawnie posługują się aparatem i dość często coś dodają tu: Shanell i Miszka, można by dodać takie coś na próbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algade 23 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Jestem za , dobry pomysł . Wujek dobrze mówisz , z rozbiciem ale można stworzyć następny dział pod "Wasze Prace " dużo roboty z tym niema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 1 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Kolejny dział, który będzie stał pusty? Wszystkie działy, które ostatnio dodałem, świecą pustkami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 5 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi