Barciak 183 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) 1. Nick: barciaKKK|. 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Słuchawki w naprawie, ale już wielokrotnie używałem chatu głosowego. 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/barciaKKK%7C./193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Patryk, jestem z Kielc. Interesuję się Basketem i oczywiście cs'kiem. Na serwerze nie widuję żadnego admina prócz SpejSon'a, Rossi'ego i oczywiście Shady'iego. Chcę umilić grę innym graczom jak i pomóc serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: W tym momencie nie posiadam. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-4h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): W dni robocze to zazwyczaj 15-21, a zdarzy się że i rano wejdę na godzinkę W weekendy raczej 13-18 Wszystko zależy od szkoły. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 2358h na steam + jakoś 2 latka na ns 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Tak Shady napisałem Ci coś na pw., mam nadzieję że zrobisz to o co Cię tam poprosiłem. Proszę już nie odpowiadać na to podanie. Edytowane 30 Września 2015 przez Barciak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ph4nt0m 71 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Na tak, przyda się Ale masz jedną wadę... Kulturę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Na NIE. - Kultura nie jest twoja mocna stroną. Zreszta gdy dostałes ss'y ode mnie to pokazałes swoje łapki. Zreszta dzisiaj tez miałes jakies sapy do mnie o to że napisałem KUWA i według ciebie było to było przeklenstwo. Jesli ty chcesz sie zachowywac tak po otrzymaniu rangi Administratora to życze ci powodzenia. - Piszesz że możesz poswiecic 3-4H. Fakt jesli sie klikniew GT z całego miesiaca twoją aktywnosc to na początku widac że te 3-4h były poswiecone ale teraz jakos tego nie widac. EDIT - Nie rozumiem o co ci teraz chodzi? o kulture w tym podaniu czy na serwerze? jesli chodzi na serwerze to fakt używam jej ale to tylko wtedy jak ktos mnie wkur*i. Na ogół to jestem bardzo spokojny. Tyle ode mnie. Edytowane 30 Września 2015 przez rock 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algade 23 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Na NIE. - Kultura nie jest twoja mocna stroną. Zreszta gdy dostałes ss'y ode mnie to pokazałes swoje łapki. Zreszta dzisiaj tez miałes jakies sapy do mnie o to że napisałem KUWA i według ciebie było to było przeklenstwo. Jesli ty chcesz sie zachowywac tak po otrzymaniu rangi Administratora to życze ci powodzenia. - Piszesz że możesz poswiecic 3-4H. Fakt jesli sie klikniew GT z całego miesiaca twoją aktywnosc to na początku widac że te 3-4h były poswiecone ale teraz jakos tego nie widac. Popraw kulturę bo czasami Ci jej brakuję , rozumiem każdy ma słabsze chwile gdzie może użyć wulgaryzmów . Ja nie jestem święty czasami tez napiszę na czacie kur** , za co zawsze przepraszam , ale u Ciebie jest za dużo wulgaryzmów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody. 4 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Na Tak Miły Ogarnięty posiada Kulture 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Jestem na TAK. -ogarniał -składka -wiek Grał też na FFa i nie spotkałem się żeby miał brak kultury. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Z tego co widzę serwer ma zapotrzebowanie na adminów, tym bardziej, że ostatnio Zborek odpadł, bo grał na SOFTWARE (niedozwolone renderowanie), to jestem na tak, lecz tylko z warunkowym okresem próbnym (tu już opiekun ustali, w przypadku pozytywnego rozpatrzenia podania), gdyż są skargi na twoją kulturę, lecz grasz dużo na naszej sieci i do tego dość długo. Jestem bardziej na tak niż na nie, ponieważ znam Cię dość dobrze z SB, bardzo często zdarza się nam wymienić parę zdań i w oparciu o to uważam, że będziesz się nadawał na admina, nie wiem, nie zauważyłem jakiś szczególnych problemów z kulturą na forum, to na serwerze też aż tak źle nie musi być. Każdemu może się coś "wymsknąć" jesteśmy tylko ludźmi. Jak wyżej napisałem okres próbny dla Ciebie. Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi 0 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Dzis jeszcze jestem na NIE. Nie udzielasz się na serwerze a gdy już to robisz to wyzywasz i bluzgasz niestety. Poczekaj jeszcze popraw swoje zachowanie. Nie wyobrażam sobie Ciebie na tej posadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Zamykam na prośbę autora. Jeżeli chciałbyś złożyć kolejne podanie zapraszam za tydzień.-Odrób warna i popraw kulturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi