CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) Witam, zainstalowałem PL i przy końcu launcherowania wywala mi bluescreen i resetuje kompa, zna ktoś lek na tę przypadłość? ------------------------------------ Edit: Rozwiązane: http://board.pl.metin2.gameforge.com/board2431-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board220-problemy-techniczne/board36-b%C5%82%C4%99dy-techniczne-i-bugi/2806727-gameguard-vs-avast-jak-naprawi%C4%87-wyskakuj%C4%85ce-blue-screeny-i-resety-komputera-przy-uruchomieniu-metina/ EDIT down: Nie wiem po co mi to piszesz, zeedytowałem post i podałem rozwiązanie problemu przecież. Edytowane 30 Września 2015 przez CiapatyMurwa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algade 23 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Osobiście miałem ten sam problem , musisz odinstalować pliki z Metina , a następnie spaczować , mi to pomogło . Pozdrawiam . P.S Jeśli nie pomoże poczytaj na Forum metina tam na pewno znajdziesz rozwiązanie ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> zamkniete na prosbe autora<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi