AnTyTrOL 0 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 1. Nick: AnTy {TrOL} <3 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 14 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): średnie 5. Mikrofon(Tak/Nie): Nie 6. Składka (Tak/Nie): Tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/AnTy%20%7BTrOL%7D%20%3C3/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Chciałbym zostać adminem ponieważ nie widzę żadnych adminów a dużo osób nie przestrzega regulaminu. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-4 h dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:Dni robocze 15-21 weekendy 8-22 12. Staż w grze counter strike 1.6: Około 5-6 lat ale z przerwami. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Tobie dać admina? Można to przyrównać do strzału w kolano. Jeszcze pamiętam początki, gdy zaczynałem grać na ZM, pamiętam jak wyzywałeś, obrażałeś graczy, że mają wchodzić Ci do kampy, bo "dostaną od Ciebie bana". Nie będę tutaj przywoływał treści twoich dziecinnych żali, lecz były one poniżej krytyki, rzekłbym "odważne słowa jak na 14 latka". Poza tym widzę w amx-bans jest trochę banów, po mimo tego, że był reset Poza tym brak doświadczenia jako admin, słabo napisane podanie, nieznajomość regulaminu. Jestem na nie, żegnam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnTyTrOL 0 Opublikowano 30 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Puchatkowy mi dawał bany za to że rzucałem mu pake tak naprawde a nie za te powody co wpisał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Zakaz wypowiadania w podaniu - odrzucenie i warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi