Shankar 3 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) 1. Nick:Alavandares 2. Imię:Mateusz 3. Wiek:20 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Alavandares/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Mateusz pochodzę z okolic Koszalina.Postanowiłem złożyć owe podanie ,gdyż grając w godzinach rannych gracze nie przestrzegają regulamini. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Od 2h w dni wolne od pracy z 4-5h. 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Różnie w zależności jak mam do pracy ,ale przeważnie jestem w ciągu dnia z 2h. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 9 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Owszem z pare lat temu ,ale myśle że sobie poradzę. ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 30 Września 2015 przez mn9 Podanie przyjęte, pod warunkiem że nadrobisz forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Jestem jak najbardziej na tak Powody. -Nigdy nie widzialem zebyś kiedykolwiek złamał w jakiś sposób regulamin -Aktywność na serwerze -Sprawiasz wrażenie osoby ogarniętej,która myślę bardzo dobrze będzie wypełniać swoje obowiązki jako Admin. -Admini w dalszym ciągu są potrzebni na serwer. -Twój wiek Jedyna rzecz która mi się nie podoba... Aktywność na forum, ale myślę że od chwili kiedy napisałeś to podanie na pewno zaczniesz częściej odwiedzać forum. Co do amxx. to nie jest to nic trudnego. Szybko się nauczysz 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn9 507 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi