SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Przed chwilą dowiedzieliśmy się, że zawodnik Joakim "jkaem" Myrbostad, który grał wcześniej w CPH Wolves dołączył dziś jako stały zawodnik do G2! Po odejściu Adila "ScreaM" Benrlitoma, drużyna zaczęła poszukiwać nowego zawodnika, więc zaczęli grać z różnymi testowymi zawodnikami swoje kolejne mecze w ligach. Wczoraj G2.Kinguin zmierzyło się z Francuską formacją TITAN do której właśnie odszedł Scream i ku wielkiemu zaskoczeniu G2 wygrało swój mecz z przeciwną drużyną miażdżąc ich na mapie de_train 16:2. W meczu tym grał jako trail właśnie jkaem, a teraz dołączył do drużyny już na stałe. OBECNY SKŁAD GAMERS2.KINGUIN:Dennis "dennis" Edman Håvard "rain" Nygaard Ricardo "fox" Pacheco Mikail "Maikelele" Bill Joakim "jkaem" Myrbostad 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Nie oglądałem meczu ale widziałem statystyki i miał całkiem dobre więc myślę,że dobrze zastąpi ScreaM xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 No, Paweł, będziemy obstawiać xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi