mati123223 0 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) 1.Nick: kaster24 2.Imie: Mateusz 3.wiek: 11 4.Znajomosc AMX: średnie 5.Mikrofon: tak 6.Składka: nie 7.Link do mojego GT: http://www.gametracker.com/player/kaster24/193.33.176.116:27015/ 8.Opisz siebie i napisz czemu akurat ty masz zostać adminem: Nazywam się Mateusz mam 11lat mieszkam niedaleko Łodzi interesuje się piłką nożna i informatyką lubię grać w Cs Jestem kulturalny łatwo się dogaduje z graczami i adminami .Widziałem ostatnio dużo cziterów i nie było żadnego Admina chciałbym zachować porządek i kulturę na serwerze. Aktywność i posty nadrobię. 9.Czy posiadasz steam: nie 10.Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 4godzin 11.Jakich godzinach grasz: dni robocze od 10:00 do 13:00 a w weekendy od 10:00 do 20:00 12.Staż w Conter Strike 1.6 : 2lata 13.Czy byłeś już adminem: Nie Edytowane 1 Października 2015 przez mati123223 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gang Albanii 280 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Jestem za okresem próbnym. Powody: Znam go z serwera gra dość długo i nigdy nie miałem z nim problemów Obsługa amx nie jest trudna jak coś służę pomocą +Aktywność na serwerze (może najlepsza nie jest ale tragedii nie ma) +Pomaga innym +Posiada KULTURĘ (co jest dość ważne) - Aktywność na forum (ale moim zdaniem jest to do nadrobienia) Edytowane 1 Października 2015 przez Gang_Plebanii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Ogólnie jestem za okresem próbnym Ogarnięty Dość aktywny Jedynie ten wiek do mnie nie przemawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Jestem za okresem próbnym. +Ogarnięty +Dużo czasu na serwie -Wiek no cóż -konto założone dla podania +mikro A składka to wiadomo 11 lat rodzice chajsu nie dadzą Pozdro Black-Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Jest na razie za okresem próbnym dlaczego?: -wiek -amx -składka -brak doświadczenia -konto dla podania +ogarnięcie +mikro +dużo czasu na serwerze +posiada kulturę +jest pomocny Po obserwuję cb jeszcze trochę na serwerze Pozdrawiam lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi