jasio Boyka 16 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: jasio Boyka 2.Nick admina/gracza który zawinił: Rossi 3.Admin/Gracz : Rossi 4.SID/IP oskarżanego:76561198721143676 nie wiem czy ten z amx wziąłem nie moge wejść na serw,żeby amx_ip wbić 5.Data i godzina: 01.10.2015 - 15:03:07 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): beret grał w tym momencie na serwie ja pograłem dosłownie 1min 7.Opis sytuacji: wywalił mi bana nade_dust2_long) za he,tak rozumiem zakaz he 1/1 na małych mapach tylko,że rzuciłem he z klasy szeregowiec(vip temu mam),perk w tym momencie miałem jak dobrze pamiętam nóż medyka a czy moja winną jest,że osoba,która dedła miała 30 hp, LINK DO BANA http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.phpno i jest html 2.1. Zakaz używania granatów HE[1/x] z klasy bądź perku na małych mapach [ wyjątek cs_wiocha ] [ Ban na 5 min / Ban na 30 min.]- no chyba to rossi nie rozumie regulaminu bo he z vipa nie jest he 1/1 ani 1/? to jest he poprostu panie Rossi Edytowane 1 Października 2015 przez jasio Boyka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi 0 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Miałeś klasę która posiadała 1/3 kogo próbujesz oszukać człowieku. Szeregowiec ma 1/3 więc Warn dla Ciebie za próbę oszustwa się należy. I z tego wynika że nie ja lecz Ty nie potrafisz czytać. Pozdrawiam Rossi Edytowane 1 Października 2015 przez Rossi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Hunter 238 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Rossi mówi prawdę.Co to ma znaczyć? Nie gram na tym serwerze , ale wiem że każdy Admin ma prawo dać bana za złamanie regulaminu serwera.(jak widać miał powód HE na małej mapie??? plus klasa 1/3 na zabicie z HE? No Błagam) Tobie jasio Boyka należy się warn za oszustwo Pozdrawiam Black-Hunter Edytowane 1 Października 2015 przez Black-Hunter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 7.Opis sytuacji: wywalił mi bana nade_dust2_long) za he,tak rozumiem zakaz he 1/1 na małych mapach tylko,że rzuciłem he z klasy szeregowiec Klasa posiada 1/3. Ban słuszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi