WildFire 18 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Nick: WildFireLink do SS: Brak \\ Opis niżejWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni , 23 godzin , 59 minut i 7 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) WildFire [AMXBans] Powod : ' podszywka ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 35871607 ' [AMXBans] Twoje IP : '' [AMXBans] =============================================== Serwer: DeathrunLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=6678 Opis: Wszedłem na serwer, po czym patrze na serwerze jest mój klon(zmieniło mi nick na (1)). Za chwile zostałem zbanowany, bez żadnego sprawdzania czy to ja jestem podszywką czy ten drugi Pan... Grałem na tym koncie grubo przed resetem lvli do teraz, wiec prosze o sprawdzenie wcześniejszego SID(IP mam zmienne) i odbanowanie mnie. Pomoc:1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile2. Link do bana3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Edytowane 1 Października 2015 przez WildFire 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemiwiki 212 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi