Bronek_LS. 6 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) 1. Nick: Bronek_LS2. Imię: Mateusz3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 10/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Bronek_LS/193.33.176.93:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Witam. Mam na imię Mateusz. Mieszkam w okolicach Ostrowi Mazowieckiej. Interesuję się motocyklami, autami, rolnictwem i sportem. Chodzę do I liceum. Lubię wyzwania fizyczne, trenuję boks, oraz jeżdzę na quadzie i skuterze. Najbardziej lubię spotkać się ze znajomymi i razem z nimi grać w piłkę nożną. Myślę, że starczy. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 1-4 h (lekcje)11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: pon-pt od 18.00 - 22.00 sob - ndz 14.00 - 22.0012. Staż w grze Counter Strike 1.6: +2lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak, tutaj ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Miłego czytania. Pozdrawiam Bronek_LS Edytowane 2 Października 2015 przez Bronek_LS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Jestem na TAK. Mysle ze mozna dac szanse GT: + Mikro: + AMX: + Czas na forum: + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Ja jestem na nie. Podanie skopiowałeś Miałeś już admina, ale go straciłeś Nie napisałeś dlaczego masz zostać adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Za okresem próbnym ponieważ jest mało adminów gt,składka,wiek,"amx" + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Na nie.Podanie skopiowane żywcem, GT aktywne dopiero od 4 dni. Punkt 8, są tam zawarte dwa pytania - odpowiedziałeś na 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi