Zub3k 9 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Nick: GIB0NLink do SS: ---Wycinek z konsoli(bez IP)*: ---Serwer: CS:GO Cs-Classic [DeathRun] | Opiekun: xKardzioLink do bana: http://drcscgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_1:1:56135705&Submit -- Odwołałem się już od bana po czym został on skrócony o 1 dzień (ims do 24h), chciałem wejść a tutaj nie mogę, wchodzę w listę banów,a tam widnieje PERM.Chce wyjaśnień co to ma w ogóle być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Proszę o wypowiedź opiekuna // Raczej błąd przy edycji bana. Edytowane 2 Października 2015 przez SzeregowiecPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Co do bana to nie była pomyłka. Posiadasz 0 kultury i ja skracając tobie bana z dobrego serca, piszesz mi na profilu "siemanko mały skurwysynie wrócił <3". Narazie zbanowałem ciebie permanentnie. Jeśli przeprosisz graczy w mojej obecności za to co zrobiłeś (odzywając się do nich tak samo jak do mnie) dam ci ub na stałe. Jeśli chcesz przeprosić graczy skontaktuj się ze mną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Powód: Czyli ban zostaje na tą chwile.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Edytowane 2 Października 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi