Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Wyniki konkursu "Reaktywacja STEAM"

Besi523

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj mamy 02.10.2015 czyli dzień wyników konkursu z reaktywacji grupy STEAM!

Przypominam nagrody:

1 Miejsce: PREMIUM/VIP na 2 miesiące

2 Miejsce: PREMIUM/VIP na miesiąc

3 Miejsce: PREMIUM/VIP na 3 tygodnie

1 miejsce zajmuje praca która jest najdłuższą, nabardziej i najlepiej rozbudowaną pracą ze wszystkich komentarzy, a jest to... мιѕzєנℓα. ♥ραи∂α

Nick: мιѕzєנℓα. ♥ραи∂α:
Ile grasz już na naszej sieci?: Jestem na sieci od 22 maja, a gram od miesiąca przed? Bo po miesiącu jakoś załozyłam konto na forum :)
Dlaczego grasz na naszej sieci?: Bo idziecie do przodu i nie stoicie w tyle. Sieć się rozwija w swoim tempie i to mi się podoba. ;) Nie ma nieogarniętej administracji i będąc grafikiem byłam zadowolona.. :) tylko czas już nie pozwala...^^
Co Ci się najbardziej podoba w naszych serwerach?: Podobają mi się zmiany, że nie ma przez długi okres czasu tego samego, wygląd serwera, muzyka, różne modele, no wiecie ogólnie mówiąc sam serwer. Długo grałam na DD2, miałam vipa i byłam zadowolona. Ludzie tworzący tę atmosfere bardzo spoko ;) nie było jakichś typowych dzieciaków, tylko starsi (...)
(...)
ogarnięci i był admin to potrafił ogarnąć serwer. Czasami go brakowało, wiadomo życie też jest :D Grałam też na Zombie, mile wspominam, ffa również i dd2 cs go też super :) teraz gram na jailu(jak tylko mam czas) i dawno nie grałam na dobrym, bo w cs 1.6 grałam 5 lat w tym w jaila z 3. Znudziły mi się te same serwery to przestałam grać, zobaczyłam u was jaila i od nowa się zakochałam! xD 
Jak długo z nami jesteś?: 22.05.2014 No jestem ponad rok, nie było mnie najwięcej 2 miesiące..? Myślałam, że po przeprowadzce, już nie wrócę. Wróciłam po 6 miesiącach do gier, a po 2 miesiącach do forum. 
Jak do nas trafiłaś?: Papku mi polecił dd2 1.6! I dzięki temu założyłam konto ^^

Dlaczego grasz na naszej sieci?: Bo idziecie do przodu i nie stoicie w tyle. Sieć się rozwija w swoim tempie i to mi się podoba. ;) Nie ma nieogarniętej administracji i będąc grafikiem byłam zadowolona.. :) tylko czas już nie pozwala...^^
Bardzo się cieszymy, że podoba Ci się jak siec się rozwija, ale to też jest wasza zasługa jak i mamy nadzieję, że kiedyś wrócisz znów do bycia grafikiem! :)

Drugie miejsce było wyborem trudnym.. jednak zajmuje je komentarz napisany przez... Leilo <(^.^)>

Nick: Leilo <(^.^)>
Ile grasz już na naszej sieci?: prawie 2lata
Dlaczego grasz na naszej sieci?: Ponieważ poznałem na tych serwerach dużo fajnych osób z którymi dobrze się dogaduje. 
Co Ci się najbardziej podoba w naszych serwerach?:Najbardziej podobało mi się podobało bf2, które zostało zamknięte z powodu małej ilości graczy, także zacząłem grać na ODD2 które także mi się spodobało, poznałem spoko ludzi, lecz mam problem z wbijaniem na niego ponieważ nie zawsze chce mnie połączyć, dlatego obecnie przesiaduje na nowo otwartym JailBreak, jest najbardziej zajebiaszczy mod na którym grałem i myślę, że jeśli zostaną zwiększone sloty to serwer będzie nie do pobicia :)
Jak długo z nami jesteś?:Za 4 dni będzie równy rok, trzeba bd flachę obalić :D
Jak do nas trafiłeś?:Szczerze mówiąc to nie pamiętam, pewnie poprzez przeszukiwanie listy serwerów :)

obecnie przesiaduje na nowo otwartym JailBreak, jest najbardziej zajebiaszczy mod na którym grałem i myślę, że jeśli zostaną zwiększone sloty to serwer będzie nie do pobicia  :)
Bardzo miło nam to słyszeć mam nadzieję, że dalej będziesz odwiedzał ten serwer!

No i czas na ostatnie, 3 miejsce które otrzyma VIP'a/PREMIUM na 3 tygodnie.. nagroda ta wędruje do gracza.... Shanell

Nick: Shanell
Ile grasz już na naszej sieci?: Na forum jestem od 4 marca 2014, a na serwerach gram od początku stycznia. Pamiętam swoją pierwszą przygodę z Zombiemod i nie żałuje tego wyboru.
Dlaczego grasz na naszej sieci?: Gram bo czuje się jak w domu, lubię otwierać się na nowe znajomości i uważam, że większość z tych osób, które już znam od ponad roku to jak moja rodzina.
Co Ci się najbardziej podoba w naszych serwerach?: Napiszę tylko tyle, że ludzie...serwery wszystkie mają to coś, ale najwięcej to chyba na ODD2 i FFA. No o Jailbreak też nie wspomnę bo można dużo się pośmiać.
Jak długo z nami jesteś?: Półtora roku, w sumie zaraz 2 lata
Jak do nas trafiłeś?: Przez zombiemod, nikt mi wtedy ss'ów nie zrobił, potem wtargnęłam na nieistniejące już BF2 i stwierdziłam, że czas założyć konto na forum i chciałam złożyć podanie na moderatora forum.... ale jak zobaczyłam wymogi to odechciało mi się.

------

Dziękujemy wszystkim użytkownikom za wzięcie udziału w konkursie, Ci co nie wygrali tym razem, nie martwcie się, będą kolejne konkursy, a wtedy ponownie możecie spróbować swoich sił, było bardzo blisko do wygrania gdyż wybranie zwycięzców było trudnym dla nas wyzwaniem, jeszcze raz dziękujemy oraz gratulujemy! Po nagrody proszę o zgłoszenie się do ZjemCie! 

Miłego weekendu oraz udanej gry!

Pozdrawiam,
Queen Besiałke

• Like 12

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności