xKardzio 668 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Cześć. Wychodzę z taką propozycją, aby naprawić zamykanie tematów na telefonie. Zauważyłem, że nie tylko ja mam taki problem. Pozdrawiam 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Jest tak, ze chcesz zamknac i sie zamyka xD ale nie ma wygenerowanej wiadomosci, a w podaniach nie ma opcji Przyjete, Odrzucone itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKardzio 668 Opublikowano 3 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 No chodzi mi o to, że ta wiadomość się buguje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 3 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Siema, Tylko że to nie jest błąd po stronie forum, a po stronie telefonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 5 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi