Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Kolejną nominowaną osobą jest мιѕzєנℓα. ♥ Czas na zadawanie pytań macie do 9 października. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Czemu jak graliśmy mixa zrobiliście fake info i miałaś nick Kitola? XD Dlaczego tak lubisz pandy? xD Jak by się nazywała twoja Panda? xD Uważasz,że tymbarkowa jest słaba na mixach? XD Edytowane 4 Października 2015 przez JamesRodriguez 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Dlaczego nie grasz już w GO? Lubisz Selene? <333333 Edytowane 4 Października 2015 przez natalja <M3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 [P] Kolor włosów? [P] Kolor oczu? [P] Ulubiony film lub serial? [P] Masz zwierzątko (oprócz tej pluszowej pandy )? [P] Palisz? :giggle: [P] Dlaczego zawsze się buntujesz na JB? [P] Jesteś spokojną osobą, czy może typem buntowniczki? [P] Ulubiony trunek alkoholowy? (nie kłam, że nie pijesz, wujek wie wszystko...) [P] Największy bot sieci (nie, to nie ja)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 [P]Czemu się wszystkim buntujesz na jb? xD[P]Dobrze się Wam układa z Tymbarkową? [P]Czemu dla Ciebie nie istnieje solidarność? :c[P]Gadałaś jeszcze z tamtymi gościami na ts, co jeden był z Palestyny? XD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Wrócisz kiedys do bycia znow grafikiem? GrAsz na 1.6 czy go? Dlaczego taki nick? Twoje zainteresowania? Ulubiony przedmiot w szkole? Na jaki serwer użyłas nagrody z konkursu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Zagrasz na CoD45k ? xD Lubisz % ? cs 1.6 upadnie ? Ile masz wzrostu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DuNg3()N 285 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 [P] Jak byś chciała mieć na imię ? [P] Kto jest na Twoim avatarze ? xD [P] Czemu Twój tytuł użytkownika to "Pandziuchowo" ? xD [P] Kim chcesz zostać w przyszłości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 7 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 [P] Jak widzisz siebie za kilka lat? [P] Najbardziej kompromitująca sytuacja z Twoim udziałem?xD [P] Czemu pandy a nie koale? [P] Kiedy mnie odwiedzisz? [P] Często siedzisz w piżamie jak przychodzą do Twojego brata koledzy?xD [P] Zaśpiewasz nam wszystkim low mi lajk ju du?xD [P] Idziemy razem na premiere Greya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Zamek. czekamy na odpowiedzi do niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi