KEETZy 0 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Witam, Chciałbym wam pokazać moje dwa ostatnie edity z CS:GO moja ranga to supreme czyli akcje w filmikach są przeciwko sup/ge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Tutaj cos ciezko zauwazyc,za duzo efektow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 4 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Ogólnie fajny montaż jednak za dużo turaj efektów za dużo "sie dzieje" co sprowadza sie do tego ze twoje akcje sa dla oglądacza nie widzialne, jednie widziałam masę efektow, a twojej gry juz nie. Następnym razem zmniejsz ich ilośc, a napewno bedzie lepiej to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi