GryTrean 677 Opublikowano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Na nie, to na pewno będzie nadużywane przez graczy, ew. Żeby można było wybrać ten "imunitet" w menu życzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vroy 10 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Siemanko, wpadłem na taki pomysl, aby dodac funckje zabierz dodany respekt od jakiejsc cechy, aby przekazac ja na inna. Aby uniknac niechcianych missclickow itd., pozatym bedzie to fajna opcja jezeli jakis gang bedzie maxowal najpierw jedna rzeczy i jak stwierdza ze jednak woleli by cos innego to ten czas wlozony w zarabianie respektu sie nie zmarnuje. Edytowane 26 Grudnia 2015 przez Vroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 Jestem za, lecz droso powiedział wcześniej, że nie będzie takiej możliwości. Ja proponuje dodać, żeby po wpisaniu frazy "nb" albo "przenikalnosc" pojawiała sie kolorowa notka u ct, tak samo jak po wpisaniu powtórz. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenny★ZeZ 5 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 (edytowane) Ja proponuje dodać, żeby po wpisaniu frazy "nb" albo "przenikalnosc" pojawiała sie kolorowa notka u ct, tak samo jak po wpisaniu powtórz. Jestem za, widzialem to na innym serwerze JB tylko tam bylo to w !menu ale takie cos tez bylo by dobre. Pozdrawiam Kenny Edytowane 26 Grudnia 2015 przez Kenny★ZeZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2015 inaczej to rozwiaze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mom's spaghetti 13 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Z tym przenikaniem jestem za. Są przecież mapy, na których co rundę trzeba włączać, a nie raz prowadzący o tym zapomina... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Dać adminom opcje włączenia przenikania nawet jeśli są w tt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgadzam się z GryTrean . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eno 10 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JamaicaDrugs 4 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Jestem za tym aby przegłosować które mapy usunąć ( sa poprostu nie ciekawe , buguja sie ) i także wybrać nowe ciekawe mapy na których gra to przyjemność a nie nuda 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Popieram Jamaice przydało by się troche nowych map dla zaciekawienia rozgrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 temat niżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenny★ZeZ 5 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Mam Pewien pomysł mianowicie : - dodać do sklepu TT zmniejszenie czasu czekania na ruletke np. <10k> a co chodzi o życzenie Walke na granaty : - naprawić to (jest tylko jeden rzut (jeden nade) a po rzucie walka się buguje) Pozdrawiam Kenny Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Kenny★ZeZ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Buguje sie pojedynek na granaty tak jak i prezenty, które niby są usunięte a i tak sie pojawiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Buguje sie pojedynek na granaty jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) OG tak że daje ci jednego granata gdy go wyrzucisz to nie dodaje ci więcej tylko biegasz bezczynnie . Edytowane 3 Stycznia 2016 przez WujoS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Naprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenny★ZeZ 5 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Proponuje dodać pozycje modlitwy tzn: -Na kucaka patrzeć się maxymalnie w góre i totalny bezruch :zab: Pozdrawiam Kenny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GryTrean 677 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Proponuje dodać pozycje modlitwy tzn: -Na kucaka patrzeć się maxymalnie w góre i totalny bezruch :zab: Pozdrawiam Kenny Na nie, bez sensu :| Propounuję uwzględnić w regulaminie to że pozycja buntu: Totalny bezruch na kucaka patrząc się maksymalnie w dól. zamiast: Stanie w miejscu na kucaka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujoS 297 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Proponuje dodać pozycje modlitwy tzn: -Na kucaka patrzeć się maxymalnie w góre i totalny bezruch :zab: Pozdrawiam Kenny Właśnie to nie ma sensu wogóle. Propounuję uwzględnić w regulaminie to że pozycja buntu: Totalny bezruch na kucaka patrząc się maksymalnie w dól. zamiast: Stanie w miejscu na kucaka To można uwzględnić ponieważ dużko graczy buntuje się na chacie że jest FK bo dokładnie tego nie rozumią. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B!@ck 110 Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Proponuje zorganizować konkurs aktywności taki jak ten. Cytuje: "Witajcie ! Chciałbym zorganizować konkurs aktywności na tym serwerze, bo jak wiadomo, po świętach jesteście wypoczęci i macie dużo energii do grania na nerwach strażnikom i do pilnowania więźniów Dobrze, może powiem wam na czym będzie to polegało ^^ Jak sama nazwa mówi, trzeba być aktywnym na serwerze w dniach od 03.01.2016 do 21.01.2016. Zasady są proste: -baw się dobrze, nie nabijaj czasu na spekcie Przejdźmy do części najważniejszej ^^ Nagrody: 1 miejsce-Vip na okres 30 dni 2 miejsce-20 000 pkt. respektu 3 miejsce-15 000 pkt. respektu Jeśli chcesz wziąć udział, pamiętaj o tym, że trzeba się wypisać według wzoru. Każde inne posty typu "ale fajny/głupi ten konkurs" będą brane pod uwagę jako SPAM. Wzór: Nick: Screen Twojego czasu na GT przy rozpoczęciu konkursu: Screen Twojego czasu na GT przy zakończeniu konkursu: Pozdrawiamy i życzymy powodzenia !" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew. 49 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Witam. W sumie nie wiem czy napisać to w propozycjach czy w dyskusji, ale napiszę tutaj. Nudziło mi się i postanowiłem, że zrobie pewną tabelkę. Może to być przydatne zarówno prowadzącym jak i więźniom. W tej tabeli rozpisałem podstawowe zakazy jak i nakazy typu "Totalny bezruch" czy "zakaz wyjścia z celi". Moim zamiarem jest to, żeby odciążyć trochę pamięć prowadzącego jak i więźniów, żeby nie było sytuacji "Dałem im totalny czy tylko bezruch?" lub "Ejj, mamy zakaz wyjścia z celi czy nie??" Więc wystarczy tylko wydrukować sobie taką małą tabelkę, wziąć do ręki np. ołówek, słuchać prowadzącego i zaznaczać polecenia, które nam wydał. Unikniemy w ten sposób wiele konfliktów o komendy. Prowadzący wydaje polecenie np. "Zakaz wyjścia z celi", a więzień zaznacza w tabeli przy tej komendzie "ptaszka" (kto jakiego woli ). Kiedy prowadzący odwołuje zakaz - przekreślamy zaznaczenie. Jeśli prowadzący odwoła nam "wszystkie zakazy jak i nakazy", możemy po prostu przejść do następnego wiersza i w nim zaznaczac nowe polecenia. W ten sposób nie musimy się tak skupiać i zapamiętywać rozkazów. Czasami prowadzący daje nam ich naprawdę sporo i często się gubimy i o niektórych zapominamy. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem, czy się nie zapętliłem, ale jestem zmęczony Dołączam zdjęcie tabelki. Jak administracja się zgodzi/da uprawnienia to moge wstawić plik w Excel'u do wydrukowania. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Matthew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OG droso 236 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) pamięć prowadzącego sorry, ale jak ktos nie pamieta co dał to powinien wziąć leki PO ZA TYM JAK NIE POTRAFICIE SPAMIĘTAĆ TO PO CO DAJECIE TYLE ZAKAZÓW I NAKAZÓW? P.S Przydałby się jakis limit poleceń "na raz" Edytowane 8 Stycznia 2016 przez OG droso 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vroy 10 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Siemka!Mam propozycje dla rozwinien gangow:1. Na 0/20 albo 0/25 kazde dodanie dodaje jeden pocisk w magazynku. np. ak47 zamiast miec 30/90 ma 55/90.2. Pomysl gracza Aaskader. Mniejszy dmg przy upadku z wysokosci.3. To co powtarza wiele osob, zmniejszony czas ruletki.4. Zmniejszony otrzymywany dmg w glowe. 5* Mozliwosc wplaty respektu na VIP konto. Polega to na tym, ze gracze ktorzy uzbieraja 1000000 (milion respektu) otrzymuje VIPa na miesiac Pozatym odnosnie tych ras:Nie wiem ile dmg daje ten "czarny", ale mysle ze +5 hp dla bialego to troszke zamalo, wnioskuje o 10-20.Azjata ma slabe rozwiniecia.Pozatym proponuje ulepszanie tych "klas" na zasadzie indywidualnej, czyli nie w gangu lecz kazdy sobie.Pozdrawiam Vroy Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Vroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew. 49 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Droso pewnie masz rację, ale naprawdę wieeeeleee razy zdarzają się sytuacje, w których prowadzący zapomina co dał. Bardzo często to się zdarza. No a więźniowie jeszcze częściej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi