convers155 60 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) 1. Nick: eeeee` 2. Imię: Damian3. Wiek: 194. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre5. Mikrofon(Tak/Nie) tak6. Składka(Tak/Nie): tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/eeeee%60/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Byłem już admiem tutaj długi czas, z przerwami, myślę, że dobrze się sprawowałem. Postanowiłem wrócić i tyle Mam na imię Damian, mieszkam w Warszawie od URODZENIA, czyli od przeszło 19 lat . Nie lubię słoików (przyjezdnych w celach zarobkowych odprowadzających podatki w swoich miastkach). Co do muzyki : polski hip-hop/rap, oczywiście czarne rytmy (nigga), trapy też jak dobre to miodzio . Co do zainteresowań, piłka nożna ( grałem 7/8 lat), k1 (kick- boxing) - trenowalem przeszlo 3 lata, ogolnie sztuki walki , jak i również wyciskanie ciężarów nie jest mi obce - aktualne przerwa od siłowni.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:17559126 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: ile moge, tyle poswiece (min godzinka dziennie ) jak bedzie wolne to oczywiscie wiecej w ciagu dnia 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: różnie, zależy od pracy ( na nocki ) czasem w dzień jestem, czasem odsypiam, co drugi weekend szkola 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: dużo za dużo, myślę, ze z 8 lat ( nie licze )13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): takP.S - zapomnialem jeszcze dac jednego gt a wiec zestawiam 2 :http://www.gametracker.com/player/eeeee%60%20no%20sound/193.33.177.101:27156/http://www.gametracker.com/player/eeeee%60/193.33.177.101:27156/ Edytowane 6 Października 2015 przez convers155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Besi523 3 023 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 W dniu 5.10.2015 o 12:11, convers155 napisał(a): 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Byłem już admiem tutaj długi czas, z przerwami, myślę, że dobrze się sprawowałem. Postanowiłem wrócić i tyle Okej byłeś już adminem, ale nie jesteś. Są osoby które mogą Cie nie znać i nie wiedzą o Tobie nic, chociażby ja, a punkt mówi jasno. "Opisz siebie oraz napisz dlaczego akurat Ty masz zostać adminem" To co napisałeś nie odnosi się do tego punktu, a już na pewno nie przekonuje. Również W dniu 5.10.2015 o 12:11, convers155 napisał(a): 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: ile moge, tyle poswiece Mile widziana by była konkretna ilość chociażby przybliżona, twoja odpowiedź jest zbyt ogólna i nie mówi nic. Równie dobrze może oznaczać to, że będziesz poświęcał 10 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aufajdobrymradom1 2 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 ogólnie jestem na Tak spoko ziomek gra tutaj bardzo długo znany na serwerze jako BOT ;p także ja jestem za był już tutaj adminem więc jakichkolwiek minusów nie widzę , powodzenia i czekam na Ciebie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Na tak ogarniety ,zna sie na rzeczy ,byl adminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy. 31 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 BOT jakich mało na serwie jest, ale bez problemu ogarnia haxy,przegrane godziny są,steam i składka jest więc na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Twoje GT jest słabe, nie wspomnę o samym podaniu, które pozostawia wiele do życzenia, cytując fragment: W dniu 5.10.2015 o 12:11, convers155 napisał(a): Nie lubię słoików (przyjezdnych w celach zarobkowych odprowadzających podatki w swoich miastkach). Tu chyba nawet nie masz pojęcia o czym piszesz, ale widocznie chcesz niektórych (spoza stolicy) obrazić, co naprawdę nie jest przyjemne. Piszesz tak, bo urodziłeś się w mieście perspektyw, ciekawe czy byś tak kozaczył, gdybyś mieszkał na jakimś "zadupiu". Nie lubię napinaczy, więc jestem na nie. Poza tym potrzeba jest aktywnych adminów, a nie osób które pograją +/-300 min raz, dwa razy w tygodniu i to wszystko. Nabierz troszkę dystansu i może wtedy się zgłoś i popraw aktywność. #Edit.No.1 Dla jasności. Oceniam to co widzę, a nie to kim był w przeszłości. Teraz sytuacja jeśli chodzi o jego GT i podanie działa na jego niekorzyść, dwa dni przegrane w ciągu tygodnia? Słabo nieprawdaż? - deklaruje, że będzie grał, już nie liczę ilu adminów takich mieliśmy, więc proszę Was o podarowanie sobie tego typu komentarzy. Z kolei podanie, w który obraża mieszkańców innych regionów (w szczególności biedniejszych) też nie jest dobre z jego strony. Rozumiem, że to Wasz kolega, ale bez przesadyzmu, nie opisujcie go w samych superlatywach, gdzie już w samym podaniu widać jego minusy, to chociażby aktywność i stosunek, do innych (tych "słoików"). Edytowane 5 Października 2015 przez Pawel.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versatile` 11 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Proszę Was, nie przejmuj się postem Pana wyżej i Pani na samym początku, która jakby przeczytała uważnie to zauważyłaby, że człowiek deklaruje się grać minimum godzinę, więc po co pisać o 10 minutach i niepotrzebnie szukać problemu. Poza tym jak jesteś taka szczegółowa to przeczytaj większość składanych podań i do 80 % z nich można by mieć mniejsze lub większe uwagi. Idąc dalej, trzeba być obiektywnym a Tobie Paweł nie podoba się osoba, która napisała jedno zdanie niewłaściwe i jestem pewien, że zadecydowało one o tym, że napisałeś NIE + każesz nabrać dystansu człowiekowi, który tak naprawdę nic złego nie napisał. (+ Ty jesteś raczej napięty niż On spięty ). Uważam, że takie opinie powinny mieć mały wpływ na decyzję opiekunów/opiekuna, nie chcę już wchodzić w GT Pani wyżej na only dd2, ale prawdopodobnie jest płasko. Jestem na Tak, na serwerze jest opanowany, kulturalny i wykonywał swoje obowiązki jako były admin solidnie + nie przypominam sobie rażących skarg na Ciebie. Ludzie Cię kojarzą, lubią i na pewno lepiej mieć dobrego człowieka w gronie adminów niż go nie mieć a poza tym składka, która jakby nie patrzeć jest dość istotna. Chociaż mogę się nie zgadzać z Tobą w temacie zarobkowym to jednak każdy piszący ma za zadanie ocenić zupełnie co innego niż skupiać się na rzeczach nieistotnych. Można mieć oczywiście swoje zdanie ale sprawiedliwie i w obiektywny sposób wystawione. Jeżeli ktoś widzi same minusy to ja po prostu nie mam pytań TAK Edytowane 5 Października 2015 przez Versatile` 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Idź z moim błogosławieństwem w świat Byłeś moim dobrym adminem masz pare, i jesteś ogarnięty długi staż na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leilo 112 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Byłbym na Tak gdyby nie to, że wczoraj dałeś ładny pokaz swojej kultury na ogólnym, poziom podstawówki, max. gimby. masakra... -Gt +amx Kolejna sprawa : 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Byłem już admiem tutaj długi czas, z przerwami, myślę, że dobrze się sprawowałem. Postanowiłem wrócić i tyle Dopisać to i ja potrafię kolego. 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: ile moge, tyle poswiece (min godzinka dziennie ) jak bedzie wolne to oczywiscie wiecej w ciagu dnia Liczy się przybliżony czas, a wnioskując z tego co tu napisałeś to jeśli nie będziesz miał "wolnego" to nie zagrasz przez tydzień ? Po co tu taki admin ?! Jestem na Nie. @@ Nessia, Ty to jesteś na prawdę plebs, aż mi Cię żal, gówno Cie obchodzi ile gram i kiedy gram, patrz na siebie. Edytowane 7 Października 2015 przez leilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Jestem na nie. -Nie rozumiesz prostych pytań -Słabe gt. Może masz staż długi, ale na ten okres słabe jest.. -Twoje podanie nie przekonuje mnie do siebie :/ -Jeszcze tutaj napisał Leilo, że zachowałeś się jak gówniarz, gimbaza a niby 19 lat :/ No sory, ale nie da ci TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Gra tutaj już dosyć długo, jest doświadczony a co do gt to nie każdy jest komputerem żeby siedzieć 24/7. Gram tutaj od soboty po przerwie a z tego co widziałem to admin przeważnie wieczorem jest i często brakuje w dzień + co do słoików każdy ma inne zdanie na każdy temat, i chyba Was nikt nie 'cisnie' za to ze kogoś czy czegoś nie lubicie ? Takie moje zdanie Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Kolega pare postów wyżej nie powinien się wypowiadać, co do aktywności adminów. Osobiście jestem na tak. Z tego co wiem, jesteś jednym ze starych graczy na serwerze. Aktywność można poprawić, a weźmy pod uwagę to, że wcześniej byłeś adminem na tym serwerze. Gracze cię znają, co jest według mnie bardzo ważne. W dniu 6.10.2015 o 08:54, leilo napisał(a): 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Byłem już admiem tutaj długi czas, z przerwami, myślę, że dobrze się sprawowałem. Postanowiłem wrócić i tyle Dopisać to i ja potrafię kolego. Pierwszy przypadek, że osoba edytuje podanie? Przynajmniej to zrobił, co znaczy, że mu w jakimś stopniu zależy. Nie rozumiem tego, co właśnie napisałeś ; )))) 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszus. 28 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Ja jestem na tak. Jest często na serwerze, ogarnia bardzo dobrze, wszycy wiedzą że ma dużego skilla - nie jest napinaczem, bardzo przyjemny ziomek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Daje okres próbny tydzień jeśli będę widział że siedzisz na serwie i ci zależy zostaniesz jeśli olejesz sprawę wtedy odbieram admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi