NeO12 369 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Proponuję dodać możliwość dodawania notatki (jak moderator) do postów opiekunom serwerów. Ułatwiłoby to nam pracę. Pozdrawiam i proszę nie hejtować xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Już kiedyś coś takiego proponowałem: http://forum.cs-classic.pl/topic/37667-propozycja-dotycz%C4%85ca-opiekun%C3%B3w/ To co masz na myśli, to nie jest notka, lecz "powód edycji" macie (a przynajmniej powinniście mieć) możliwość jej dodawania, przynajmniej mn9 z tego co widziałem to ma. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 5 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Co do notki na pewno jestem na nie i moje zdanie się nie zmieni. Notka powinna być dostepna dla wlasciciela , admina i globala Niby karol przyjął propozycje do tych edycji ale z tego co wiem nie macie tego Edytowane 5 Października 2015 przez Omєga * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 5 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Pisałem już o tym. Udostępniłem wam wersję z edycją posta. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 891 Opublikowano 5 Października 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi