Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Nessia

leilo

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: Leilo <(^.^)>

2.Nick admina/gracza który zawinił: Nessia

3.Admin/Gracz : Gracz
4.SID/IP oskarżanego:STEAM_0:0:1275054
5.Data i godzina: 20:04
6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Zygi Zabijaka i poł serwa.
7.Opis sytuacji:
Ile razy można się żreć z nią ?! Przychodzi na serwer ze standardowym twierdzeniem, że Admin musi prowadzić.

Przejdźmy dalej, Zygi zaczął prowadzenie po czym zaczęły się lagi serwera, na to Nessia " To przez Zygiego Mordę/Ryj"

Dostała bana ode mnie na 5min, ( dodała mnie w tym czasie na steamie) znając życie po to żeby mnie postraszyć, ale go nie przyjąłem.

Wróciła na serwer po 5min i wylatuje mi z tekstem, że "już raz admina straciłeś, nie wystarczy ?"

'AnoNimOwy_AlkOhOlik' got banned for '5 minutes'.
 Reason: 'Zbyt wysoki ping. Limit: 140ms'
Nessia :  przez morde zygiego

[AMXBans] 'Nessia' got banned for '5 minutes'.
 Reason: 'Kultury troche.'
Nessia (DEAD):  XDDDDDDD
Nessia (DEAD):  masz przejebane

Nessia (DEAD):  leilo jestes zajebisty
Nessia (DEAD):  raz straciles admina, nie wystarczy?
Nie rozmawiam z Tobą
za co ma niby stracic teraz?

Nessia dropped
Nemek 13 dropped
Nessia (DEAD):  ide. Leilo jestes zerem.

Mniej więcej tak to wygląda. Nie wiem czy ją coś swędzi, bo nie rozumiem czasem jej zachowania, raz potrafi normalnie pogadać, a czasem jest wredna jak nie powiem co
To już jest 2 taka sytuacja, po 1 nie chciało mi się składać skargi, ale teraz kilka osób powiedziało żebym to zrobił .

Prawda jest taka, że moim zdaniem się pogrążasz. Grałam na tym serwerze od początku, ale jak dostałeś admina, to od razu odeszłam. Z tego co wiem, jak miałeś admina na dd2, to też z mało kim się się dogadywałeś. "przez morde zygiego" to był żart, on dobrze o tym wie, a jeśli teraz będzie mi wpierał, że było inaczej to niech sam się nad sobą zastanowi. Napisałam, że jesteś zerem, tak. Stało to sie po tym banie. Lata wielki pan królewicz z serwera na serwer i myśli, że każdy będzie robił co mu się podoba. Napisałam raz,  żeby admin prowadził, co było też żartem, by zygi wszedł do ct. Czy ty masz naprawdę takie nudne zycie, że musisz wszędzie wsadzić swój nos? 

"kolejna sprawa, juz nie od jednej osoby slyszalem na temat Twojego "Admin musi prowadzić" także przestań pisać, że zrobiłaś to raz, owszem dzisiaj tak."

Na twoje słowo nikt nie uwierzy, chce dowód, ale nie w postaci świadka, bo "kolega" wszystko ci może potwierdzić.

Zgłaszałam nieobecność, po czym zrezygnowałam z admina :)

Ja rozumiem, nie zawsze jest czas na wszystko. Właśnie po to jest dział "Nieobecność" 

///ostatni moj post w tej skardze

@ZYGI

to ty chyba schodzisz to najniższego poziomu wyzywając mn, a potem płakać, że robie to samo. Na żadnym innym serwerze nie spotkałam się z tym, by ktoś mn wyzywał w ten sposób jaki ty to robisz :)

Tak btw. od kiedy admin może straszyć banem, jeśli ktoś nie wejdzie do ct?

ty tak na poważnie z tym permem? To było dziś, kiedy cały serwer wiedział, że nie mam admina. A w ct byłeś tylko ty i zygi. Jeśli chcesz mnie udupić, to się bardziej postaraj. Zygi sam przyznał, że mnie obrażał.

///Przychodzi na serwer ze standardowym twierdzeniem, że Admin musi prowadzić.

napisałam o tym raz, upierasz się, że więcej więc proszę o wycinek 

Edytowane przez Nessia ♥

Nessia, skoro by dobrze wiedział to po co się do Ciebie spinał ? Po 2 mam własne prywatne życie, prace, dom, dziecko i troche remontu, nie mam czasu czasami pograć, ciężko Ci to zrozumieć ?

Kolejna sprawa, juz nie od jednej osoby slyszalem na temat Twojego "Admin musi prowadzić" także przestań pisać, że zrobiłaś to raz, owszem dzisiaj tak.

Next. Najwidoczniej zygiemu to nie pasowało co do niego powiedziałaś.

A co do DD2 to tylko nie dogadywałem się z Jokerem, ale jakoś się rozeszło po kościach.

Poczekaj napiszą, a co do mojego gt skoro się tak czepiasz mnie, pokaż lepiej swoje :)

@@ Dobrze rozumiem, ale ja nawet nie mam czasami czasu zjeść obiadu, a co dopiero siadać przed komputer, więc trochę zrozumienia.

@@@ Nessia, Ja jeszcze nie widziałem żeby zygi Cię wyzwał. Co do straszenia banem, to moge dać wycinek ,

[Mafiozo] Leilo <(^.^)> :  gucio razem ?

Nessia :  nie bic bo perm

AnoNimOwy_AlkOhOlik :  /czapki

@@ Queen, jeśli się zaczęło to trzeba wyjaśnić to do końca.

@@ Nessia, chyba jednak nie rozumiesz tego, że czasem nie ma się na nic czasu.

Edytowane przez leilo

zarty zartami ale napisze prawde z poczatku co tam do mnie napisalas nie wiedzialem ze to byl zart i mnie troche to urazilo ale najbardziej nas prowokujesz ze admini maja robic to i tamto a sama zbyt wiele nie robilas 'bez urazy' oraz twoja kultura powala z nog bo dziewczyna przeklina...takze podsumowujac nastepnym razem uwazaj co piszesz bo moze to kogos urazic

Edytowane przez Zyguś
  • Like 1

§2 Zasady pisania

[...]

9. Sprawy prywatne, dyskusje i spory miedzy użytkownikami zaleca się rozwiązywać używając opcji „wiadomość prywatna” pamiętając o zasadach kultury języka. 

Zaczynacie prowadzić dyskusję, która nie wnosi nic do skargi. Jeżeli macie jakieś nie wyjaśnione rzeczy to zapraszam na PW. 

• Like 2

• Właściciel

Admin nie musi prowadzić, pisałem to już kiedyś, więc proszę nie ustalać własnych reguł.

Madzia od dzisiaj grając na serwerze "zwolni" ze swoimi żarcikami, a najlepiej jak nie będzie rozmawiać z Leilo, to samo tyczy się Lelio. SKoro nie potraficie ze sobą rozmawiać, to się w ogóle do siebie nie odzywajcie.

Takie reguły rodem z przedszkola.

Chyba wyjaśnione, nie będę nikogo karał. oboje macie się ogarnąć i to chyba powinno starczyć, jeżeli nie, to po prostu sam będę was karał, wa zależności od tego, które zacznie.

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności