lemiwiki 212 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Imię: Wiktor Wiek: 15 Kontakt: Wszystko w profilu Twój nick na TS3: ★♥良好♥★ Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Postanowiłem złożyć u was podanie dlatego iż ostatnio przesiaduję bardzo dużo na waszym teamspeaku a że akurat rekrutacja została otwarta to postanowiłem pomóc w ogarnięciu teamspeaka. Jestem kulturalną osobą,pomocną oraz zawsze dążącą do bycia coraz lepszym w tym czym się zajmuję. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 10 Ile czasu spędzasz na TS3: 4-11 godzin Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie ale kiedyś już byłem Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 9 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Miałem kiedyś własnego teamspeaka więc sądzę że dobre. Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Edytowane 6 Października 2015 przez lemiwiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeO12 369 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Jestem na TAK Ogarniasz Jestes aktywny Miły Poradzisz sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Na Tak -Ogarniety -czas na ts -znajomosc ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi