jeste cygan 189 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) 1. Nick: druid 37 (zmiana nicku może dlatego gt nie będzie, ale wiele osób mnie zna) 2. Imię: Sebastian 3. Wiek: 234. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8-95. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: Brak, ale ogarnięty jestem i mam trochę godzinek na serwie 8. Opisz Siebie oraz napisz dlaczego akurat Ty masz zostać adminem**: Jestem ogarniętą osobą, wiem kto odpala a kto gra czysto jak łza. Nie mam może teraz godzin, ale duzo osób zgłasza ciągle, że odpały i odpały to ja ogarnę ten serwer... Widzę dużo adminów jest z dd2, ale coś ich kuźwa nie widać skoro piszą ciągle na SB...9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:0:11368573310. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: 4-5h (rano) po południu z 2h i wieczór od demie zależy 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: rano, po południe, wieczór 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6-7 lat będzie13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Oczywiście Edit, "Wystarczy spojrzeć, że dopiero co podanie zostało odrzucone" dopiero ? Nie mam TERAZ aktywności, ale poprawię ją ? Edytowane 7 Października 2015 przez jeste cygan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Wystarczy spojrzeć, że dopiero co podanie zostało odrzucone, z powodu małej ilości godzin. Ja jestem na nie, bo potrzeba AKTYWNYCH adminów, a ty wgl na tym serwerze nie grasz. źle napisałam, chodziło mi o podanie fama. Gdybyś przeglądał dział, to byś wiedział Edytowane 7 Października 2015 przez Nessia ♥ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Najpierw zacznij grać pokaż że ci zależy daj się lepiej poznać graczom a potem podanie pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi